Cristi Marinescu s-a întors la ‘Puterea dragostei’. Nicos s-a înfuriat și a fost la un pas să îl ia la bătaie

09.09.2020, 09:35
Cristi Marinescu s-a întors la 'Puterea dragostei'. Nicos s-a înfuriat și a fost la un pas să îl ia la bătaie
Cristi Marinescu s-a întors la 'Puterea dragostei'. Nicos s-a înfuriat și a fost la un pas să îl ia la bătaie/ foto: captura video

Fetele din casa ‘Puterea dragostei’ au avut o surpriză de proporții în ediția de marți, 8 septembrie. Cristi Marinescu s-a întors în show-ul matrimonial și a decis să clarifice lucrurile dintre el și Nicos.

Tânărul fusese eliminat din competiție în urmă cu mai bine de două săptămâni, iar Nicos a fost acuzat că este responsabil de tot. După ce a plecat de la ‘Puterea dragostei’, Cristi a mărturisit că Nicos s-a folosit de el, mai ales că se cunoșteau dinainte de a intra în casă.

Nicos, furios pe Cristi Marinescu

“Am cazut in plasa lui cum cade pestele in plasa pescarului!”, a spus Cristi extrem de dezamăgit.

Acum, după ce s-a reîntors la ‘Puterea dragostei’, au ieșit iar scântei sar între Cristi Marinescu și Nicos. Nicos i-a cerut socoteală pentru acuzațiile lansate și a fost la un pas să se ia la bătaie cu Cristi. Nici măcar intervenția prezentatoarei tv nu l-a calmat pe Nicos, care a părăsit platoul înjurând de mama focului.

Nicos: Cu ce te-am influențat eu?

Cristi: Cu totul, ai zis că suntem prieteni. În live a fost o chestie să mă puneți pe mine jos, să-mi stricați imaginea, corect?

Andrada, supărată pe noul concurent

Zilele trecute, un nou concurent a pășit în casa ‘Puterea dragostei’. Este vorba de Alexandru, care și-a îndreptat atenția din prima către Andrada. Însă lucrurile s-au schimbat între timp, iar tânărul a mărturisit că este interesat și de alte fete din casă.

Andrada: Până ieri veneai să-mi spui să facem un cuplu, îmi place de tine! Acum ce îmi spui? Nu îți e rușine?

George: Cine? Eu?

Andrada: Dacă noi nu suntem femei adevărate, voi ce sunteți?

Alexandru are 21 de ani si a intrat in casa Puterea dragostei in emisiunea de luni, 7 septembrie. A declarat că o place pe Andrada și a invitat-o în camera roșie.

Alexandru: O sa am grija de tine.

Andrada: Nu am nevoie de babysitter. Sunt o femeie destul de puternica sa imi iau singura apararea.

citește și...