Cristi Iacob, despre relația cu soția sa. ”Sigur, disensiuni apar, sunt firești”

11.10.2022, 15:55
Cristi Iacob, despre relația cu soția sa. ”Sigur, disensiuni apar, sunt firești”
Cristi Iacob, despre relația cu soția sa

Actorul Cristi Iacob, în vârstă de 53 de ani, formează o familie, de mulți ani, alături de Gabriela. Despre relația cu partenera sa de viață a dat acesta detalii în cadrul unu inteviu, în care a mărturisit că și în mariajul lor apar discuții. ”Sigur, disensiuni apar, sunt firești”, a mărturisit juratul de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”.

Cristi Iacob, pe care telespectatorii îl știu în postura de jurat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, este căsătorit cu Gabriela din anul 2009.

Cristi Iacob a dat detalii din relația sa cu partenera de viață pentru revista Viva. Acesta a mărturrisit că și în căsnicia lor, ca în orice cuplu, mai există și disensiuni. Actorul a explicat cum reușesc el și soția sa să treacă peste momentele tensionate.

Cristi Iacob, despre relația cu soția sa. ”Încăpățânarea nu duce la nimic bun”

”Sigur, disensiuni apar, sunt firești. Sunt două variante sau chiar trei, în cazul nostru: unu – ne bosumflăm, stăm, tăcem așa o vreme și, după aceea, ne bufnește râsul, pentru că ne dăm seama că ne-am certat dintr-o prostie. Dar, aici, fac apel la cei care trec prin clipele astea să recurgă la inteligență, nu la încăpățânare. Încăpățânarea nu duce la nimic bun și, până la coadă, nu e vorba despre cine are dreptate, cine n-are dreptate, ci despre a repune pe făgaș un vagon care a luat-o un pic razna. Îl pui înapoi pe șine și merge… mai scârțâie prima oară, dar aia e”, a declarat Cristi Iacob.

”A doua – fă ceva, un lucru util, și scapi apoi de toată grija asta; și a treia: cumpărați-vă sau luați-vă o pisică, pentru că animalele simt când oamenii se ceartă… sau un câine, mă rog, ce vă place. Probabil că un șarpe n-o să vină să vă mângâie, dar, un câine sau o pisică sigur… că simt că vă certați”, a adăugat actorul.

citește și...