Cristi Borcea, mesaj surprinzător la început de an: ‘Încă nu am decis dacă să mai facem copii’

02.01.2020, 18:08
Cristi Borcea, mesaj surprinzător la început de an: 'Încă nu am decis dacă să mai facem copii'
Cristi Borcea, mesaj surprinzător la început de an: 'Încă nu am decis dacă să mai facem copii'

Cristi Borcea nu-și mai încape în piele de fericire de când a fost eliberat de la închisoare. Fostul boss dinamovist a petrecut sărbătorile de iarnă alături de soția lui, Valentina Pelinel, și cei 3 copii pe care îi au.

Cristi Borcea, mesaj surprinzător la început de an: ‘Încă nu am decis dacă să mai facem copii’

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au mers de Revelion la Poiana Brașov, împreună cu cei mici. De Crăciun, Cristi Borcea a fost invitat la masa festivă de prima soție, Mihaela.

În acest moment, afaceristul se relaxează la munte, cu familia și prietenii. Cristi Borcea și-a strâns laolaltă lângă el copiii din toate căsniciile și a petrecut pe cinste în compania lor.

‘Cei mici vor atenție și drăgălășenie, cei mari bani. Că așa e-n viață! Important e să fie toți sănătoși, măcar să cheltuie banii pe obiecte, pe lucruri, decât pe altceva’, a declarat Borcea.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au împreună trei copii, pe Cristian Milan și gemenele Indira Maria și Rania Maria. Cu toate acestea, afaceristul își mai dorește moștenitori.

‘Valentina este ultima femeie din viața mea. Doar cu ea voi mai face copii! Încă nu am decis dacă să mai facem copii, am luat o pauză. Când și dacă vor mai veni, vom vedea! Suntem fericiți, oricum’, a spus Borcea pentru Libertatea.

Fostul boss de la Dinamo are 9 copii cu 4 femei diferite. Cristi Borcea a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, care i-a dăruit 3 copii, Patrick (21 de ani) și gemenii Melissa și Angelo (16 ani).

Cu Alina Vidican are doi copii, George Alexandru (7 ani) și Gloria (4 ani), iar cu avocata Dana Voiculescu o fetiță, pe Adreina Carolyn Christine (11 ani).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

☃❄☀⛄?‍?‍?

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

citește și...