Cristi Borcea le face probleme gardienilor de la Jilava! Ce a făcut acesta

10.07.2019, 18:06
Cristi Borcea le face probleme gardienilor de la Jilava! Ce a făcut acesta
Borcea le-ar da gardienilor trabucuri exclusiviste

Afaceristul Cristi Borcea, care își ispăsește pedeapsa la Penitenciarul Rahova, este implicat într-un scandal după gratii. Mai mulți gardieni riscă să fie sancionați din cauza gesturilor sale.

Fostul acționar de la Dinamo a petrecut deja ani buni după gratii, unde se pare că a reușit să își facă viața ușoară cu mici atenții pentru angajați. 

Potrivit Spynews, Borcea le-ar fi dat gardienilor trabucuri și nu vorbim despre orice tip de țigară de foi. Este binecunoscut faptul că omul de afaceri fumează doar o anumită marcă de trabucuri, comandate special pentru el și personalizate chiar cu numele său. 

Gardienii fumează trabucuri personalizate

Mai mulți gardieni ar fi fost văzuți pufăind țigările de foi exclusiviste, de înaltă calitate. Deși este greu de demonstrat că acestea erau cadouri de la Borcea, angajații de la Rahova ar fi deprins acest obicei abia după ce acesta a fost încarcerat acolo. 

Borcea a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor. Conform procurorilor DNA, fostul acționar de la Dinamo a prejudiciat statul român și Constanța cu aproximativ 28 de milioane de euro. Afaceristul a ales să muncească după gratii, pentru a-și reduce pedeapsa și a reveni cât mai repede alături de Valentina Pelinel și fiul lor, Milan.

 

citește și...