Cristi Borcea are din nou probleme cu legea! Soțul Valentinei Pelinel este chemat în fața instanței. De ce este acuzat

28.02.2020, 11:36
Cristi Borcea are din nou probleme cu legea! Soțul Valentinei Pelinel este chemat în fața instanței. De ce este acuzat
Cristi Borcea are din nou probleme cu legea!

Cristi Borcea are din nou probleme! Soțul Valentinei Pelinel este chemat iar în fața judecătorilor pentru a da explicații într-un dosar în care este acuzat de deținere de substanțe interzise.

Cristi Borcea are din nou probleme cu legea! Soțul Valentinei Pelinel este chemat în fața instanței

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa au luat o decizie incredibilă în cazul afaceristului. Mai exact, au deschis un proces în care au solicitat confiscarea specială, după clasarea unui dosar al lui Borcea din 2015. Cererea a fost înregistrată pe 20 februarie, urmând ca primul termen să fie pe 18 martie.

În 2015, fostul boss dinamovist era deja închis la Penitenciarul Poarta Albă, scrie spynews.ro. La vremea respectivă, Cristi Borcea ar fi fost prins cu sedative puternice ascunse în bagajul personal. Atunci, Borcea a fost acuzat că deține substanțe interzise, însă acum procurorii DIICOT au decis să claseze dosarul și a solicitat instanţei distrugerea pastilelor.

Cristi Borcea ar fi suferit de depresie cât s-a aflat după gratii. Astfel, el a anunțat această problemă încă de la începutul pedepsei sale cu închisoare, iar doctorii din pușcărie l-au tratat pe aceasta cu pastile prescrise pe rețetă.

citește și...