Cristi Borcea a rămas fără permis. Ce amendă a primit pentru că a condus cu viteză excesivă

07.06.2020, 08:51
Cristi Borcea a rămas fără permis. Ce amendă a primit pentru că a condus cu viteză excesivă
Cristi Borcea a rămas fără permis. Ce amendă a primit pentru că a condus cu vieză excesivă

Omul de afaceri Cristi Borcea a rămas fără permis de conducere, după ce polițiștii l-au prins circulând cu 103 de kilometri pe oră.

Fostul finanțator al echipei Dinamo București a fost prins în timp ce conducea cu viteză excesivă, relatează România TV.

Cristi Borcea a fost surprins de polițiști conducând cu viteză sâmbătă, 6 iunie 2020, în jurul orei 19:20, în zona Pipera, din nordul Capitalei.

Afaceristul conducea cu o viteză de 103 km/h într-o zonă în care viteza maximă legală admisă era de 50 de km/h.

În urma incidentului, Cristi Borcea a primit o amendă de 1.305 lei. De asemenea, lui Cristi Borcea i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

E căsătorit cu Valentina Pelinel de doi ani

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.

Are nouă  copii

Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată.

330 de radare pe străzi în minivacanța de Rusalii

„În minivacanţa de Rusalii, aproximativ 1.700 de poliţişti rutieri vor fi pe autostrăzi şi pe principalele drumuri naţionale, pentru prevenirea accidentelor şi asigurarea fluidizării circulaţiei, în special pe traseele spre destinaţiile turistice din zona montană sau de pe litoral. Aceștia vor utiliza peste 330 de aparate radar şi vor beneficia de sprijin aerian din partea aeronavelor Inspectoratului General de Aviaţie”, a anunțat Ministerul Afacerilor Interne.

citește și...