Criminalul olandez al Adrianei Fieraru era putred de bogat: am aflat cât costă ferma bărbatului!

25.09.2019, 00:56
Criminalul olandez al Adrianei Fieraru era putred de bogat: am aflat cât costă ferma bărbatului!

Dezvăluirile continuă în cazul lui Johannes „Joop” Visscher: criminalul olandez al Adrianei Fieraru era putred de bogat! Ferma bărbatului, în care trăia cu actuala soţie, în orăşelul Beers, are un preţ uriaş!

Cazul răpirii şi uciderii Adrianei Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, cutremură România. Impactul acestui nou episod violent este uriaş, iar informaţiile curg în legătură cu bărbatul despre care se presupune că a răpit-o şi apoi a omorât-o pe micuţă.

Criminalul olandez al Adrianei Fieraru era putred de bogat! Ferma costă 470.000 de euro

Anchetatorii strâng probe în ceea ce priveşte activitatea suspectului în România. În timpul descinderilor efectuate în camera de hotel unde Johannes Visscher a locuit la Bucureşti ar fi fost găsite dovezi în legătură cu o activitate sexuală pe care bărbatul ar fi avut-o cu o altă persoană, a cărei identitate nu este deocamdată cunoscută.

Între timp, noi detalii despre viaţa pe care Joop o ducea în Olanda ies la iveală. După ce una dintre fostele iubite a declarat că a refuzat să se mărite cu acesta din cauza trecutului extrem de violent al acestuia, în mass-media au ajuns informaţii legate de activitatea actuală a presupusului criminal.

Aşa arată vila lui Johannes Visscher din Beers

Astfel, Visscher ar fi însurat cu o franţuzoaică, alături de care a locuit în orăşelul Beers. Acolo, bărbatul de 46 de ani şi nevasta lui au cumpărat, în luna mai, o fermă! Angajat în domeniul IT, Joop ar fi avut o avere considerabilă, de vreme ce ar fi plătit, conform unor surse, nu mai puţin de 470.000 de euro pentru fermă! Zona a fost împânzită de poliţişti olandezi, care au mers acasă la acesta pentru a ridica noi probe pentru dosar. Johannes Visscher s-a sinucis după ce a intrat cu maşina într-un tir.

citește și...