Criminalul din Făget a sărit la bătaie cu polițiștii! Dezvăluiri incredibile

07.07.2019, 16:56
Criminalul din Făget a sărit la bătaie cu polițiștii! Dezvăluiri incredibile
Bărbatul a ucis două persoane

Bărbatul în casa căruia criminalul din Făget a încercat să se adăpostească după ce a comis ororile a vorbit despre momentele de groază. Agresorul s-a bătut cu polițiștii, scenele de violență desfășurându-se chiar sub ochii săi și ai soției. 

Proprietarul case din Temerești unde a încercat să se adăpostească Ionel Boldea, bărbatul care a omorât două persoane în Făget, a făcut dezvăluiri șocante. Criminalul a mințit că a căzut cu bicicleta și le-a cerut celor din casă să se spele. 

„A intrat pe poartă, a venit în cameră. Era un taur. A intrat în bucătărie. Eram acolo cu soția și soția a zis către el, «Omule, dar ce ai pățit?». «Am picat cu bicicleta». A vrut să se spele unde spăla soția vasele și ea i-a spus să se duca la baie. În momentul ăla a intrat Poliția. S-a întâmplat apoi bătaie. De-a valma. Politiștii pe el și el pe polițiști. S-au bătut în șură, aici. A mai fost un sătean de-al meu care a venit ulterior, după poliție a intrat și el. Cum dădea cu pumnii, așa picau. Când a strigat săteanul meu «Împușcă-l, că ne omoară pe toți!», au scos pistolul. În final, a scos pistolul polițistul și a tras un foc jos”, a relatat bărbatul pentru Opiniatimisoarei.ro.  

Bărbatul care a ucis două persoane într-un parc din Făget le-a spus polițiștilor că o icoană care „i-a dat o forță inumană” l-a îndemnat să „facă rău”.

 

citește și...