Criminalul din Caracal a fost audiat şi în cazul Alexandrei, tânăra decapitată în Parcul Romanescu din Craiova! Mărturiile ciudate ale lui Dincă

30.07.2019, 13:23

Criminalul din Caracal este audiat de procurori şi în cazul unei alte fete! Alexandra Goghez a fost decapitată în urmă cu patru ani, în Parcul Romanescu din Craiova.

Criminalul din Caracal a fost audiat şi în cazul Alexandrei, tânăra decapitată în Parcul Romanescu din Craiova!

Cauza decesului nu a putut fi stabilită, din cauza stării avansate de putrefacție a cadavrului.

Nici până în acest moment, dosarul tinerei nu a fost soluţionat, iar criminalul nu a fost prins. Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a cerut ca Dincă să fie audiat în dosarul Alexandrei. Acesta nu a recunoscut nimic.

În 2015, o crimă zguduia oraşul Craiova. Alexandra Goghez avea 17 ani și era din comuna doljeană Goiești. Era elevă în clasa a X-a la Colegiul „Gheorghe Chițu“ din Craiova, iar în timpul vacanţei de vară lucra ca ospătar la terasa „Ciobănașul”, aflată în parcul Romanescu din Craiova, cu contract de muncă de două ore pe zi, între orele 19.00 și 21.00.

Alexandra Goghez a fost găsită la o lună de la crimă

Fata a fost văzută ultima oară marţi, 28 iulie 2015, în jurul orei 23.50, când și-a terminat tura. De obicei, pleca singură de la terasă, pe o alee principală, către ieșirea din parc de pe bulevardul 1 Mai. Numai în seara de 28 iulie a plecat pe o alee lăturalnică, care duce spre spatele parcului.

Pe 31 iulie părinţii ei i-au anunţat dispariţia la Poliţie. Mai mult, la sesizarea dispariţiei fetei, părinţii au menţionat că ea a fost văzută ultima oară în zona Parcului Romanescu.

Pe 15 august 2015, la o lună după dispariție, cadavrul fetei a fost găsit întâmplător de localnic, într-o zonă cu vegetație bogată din parc, la câteva sute de metri de terasa la care lucra. În presa locală au apărut informaţii conform cărora trupul fetei a fost devorat de câini, iar atunci când a fost descoperită lipseau capul şi un picior.

 

citește și...