Cosmin Seleși, imagini pe patul de spital! Ce a pățit prezentatorul TV

10.07.2019, 15:36
Cosmin Seleși, imagini pe patul de spital! Ce a pățit prezentatorul TV
Cosmin Seleși avea deviație de sept de mulți ani

Fanii lui Cosmin Seleși s-au îngrijorat atunci când au văzut pe o rețea socială o fotografie cu prezentatorul TV pe patul de spital.

Potrivit Libertatea, atât vedeta TV, cât și regizorul emisiunii „Te cunosc de undeva” au fost supuși unei intervenții chirurgicale recomandate de medic. 

Ambii aveau deviație de sept și a fost nevoie de operație, așa că au decis să se opereze „împreună”, alegând aceeași zi și același spital. 

„Amândoi am avut aceeași problemă, deviație de sept, și ne-am sincronizat să ne operăm în aceeași zi și să stăm în aceeași rezervă. Doar medicii au fost diferiți. M-a uimit la Cosmin faptul că era mai fricos și foarte sensibil, așa că a fost foarte bine să fim amândoi, pentru că ne-am susținut unul pe altul. Ne-am operat luni, iar el a intrat în operație înaintea mea. Operația a durat o oră și jumătate și a fost făcută laparascopic. Când ne-am trezit din anestezie, eram atât de veseli amândoi că se minunau și doamnele asistente. Ne simţeam foarte bine! A fost o veselie în rezerva noastră în ziua aia… Iar când am respirat prima dată pe nas după operație, m-a luat amețeala, căci problema mea cu deviația de sept era veche de zece ani, timp în care am fost dependent de picăturile nazale”, a declarat Cătălin Bugean, regizorul show-ului, pentru Libertatea. 

„Ne-am relaxat, ne-am uitat la TV”

„Amândoi aveam probleme cu deviația de sept şi a fost foarte bine că ne-am sincronizat în privința operației. În rezervă am stat la povești, ne-am uitat la TV, ne-am relaxat. A fost foarte bine cu el acolo. Ne-am internat duminică seara, iar marți ne-am externat, dar un timp va trebui să venim periodic la control”, a povestit Seleși. 

Cei doi membri ai echipei „Te cunosc de undeva” se simt bine după intervenție și au fost deja externați. În toamnă, telespectatorii îl vor revedea pe Seleși în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii. 

 

citește și...