Coșmarul trăit de fosta iubită a lui Nicolae Guță. ”Era brutal și nu accepta nimic”

08.03.2020, 12:06
Coșmarul trăit de fosta iubită a lui Nicolae Guță. ”Era brutal și nu accepta nimic”
Coșmarul trăit de fosta iubită a lui Nicolae Guță. ”Era brutal și nu accepta nimic”

Dana Roba, fosta iubită a manelistului Nicolae Guță, a trăit un adevărat coșmar din cauza tatălui ei, care era extrem de violent.

Dana Roba a făcut confesiuni sfâșietoare. Într-un interviu pentru wowbiz.ro, fosta iubită a manelistului Nicolae Guță a povestit despre bătăile primite de la tatăl ei, care era un individ foarte strict și foarte violent.

”Am crescut într-o familie de pocăiți, doar că un fel de pocăiți diferiți, stricți! Nu aș vrea să fie nimeni așa. Taică-miu foarte violent, el mereu îmi spunea, eu te-am făcut, eu te omor, trebuie să fii pocăită! Era brutal și nu accepta nimic, o vorbă sau vreo opunere. Atunci mi-am zis! Gata, nu vreau să mai trăiesc așa, și… normal că atunci m-am îndreptat spre viața aceea de rebelă”, a declarat Dana Roba pentru sursa citată.

Acesta a mărturisit că a avut un comportament rebel doar pentru a-i face în ciudă tatălui ei, iar ulterior a decis să plece de acasă și să-și ia viața în propriile mâini.

”Bine că nu am recurs la droguri, pot să spun că am fost chiar OK înainte de a-mi cunoaște soțul, dar, recunosc, eram păcătoasă. Am însă și o explicație! Acțiunile mele au fost ca un fel de răspuns la acțiunile tatălui meu! M-am comportat așa doar pentru a-i face în ciudă! Vorbesc sincer, pentru că eu am mers la biserică până la 19 ani.

De atunci, nu l-am mai suportat efectiv și am plecat de acasă, asta am făcut, nimic altceva, nu am dat în cap oamenilor, nu am făcut rău cuiva, consider eu. În momentul în care am avut întâlnirea mea personală cu Dumnezeu, și cum l-am conceput eu, cum l-am înțeles acum, consider că asta este viața de om schimbat, om pocăit, nu ce am trait în copilărie și în adolescență”, a mai spus ea.

Dana Roba, una dintre multele foste iubite ale lui Nicolae Guţă, este căsătorită cu Daniel încă din ianuarie 2016. Dana Roba este mămica a două fetițe.

citește și...