Cornelia Catanga trece iar prin momente grele, la o lună după ce a suferit un infarct

15.08.2019, 14:31

Cornelia Catanga este din nou îndurerată, la o lună de când a suferit un infarct! Regina muzicii lăutărești se pregătește de înmormântarea cumnatei sale, sora soțului ei, solistul Aurel Pădureanu. Femeia a murit marți seară, la vârsta de 63 de ani, în urma unui infarct.

Cornelia Catanga trece iar prin momente grele, la o lună după ce a suferit un infarct

‘Nu ne așteptam ca Mariana, care era o femeie cu un suflet mare, să moară atât de tânără. Medicii Spitalului ”Victor Babeș” s-au chinuit să o țină în viață, însă inima ei  era foarte slăbită, ea avea probleme cardiace mai vechi. Obosea mult în ultima vreme.

Soțul meu a plâns în genunchi, lângă patul ei, s-a rugat să se facă bine, dar biata femeie n-a mai avut zile. Suntem distruși. Nu merg la înmormântare, vreau să mi-o amintesc așa cum era, plină de viață’, a mărturisit Cornelia Catanga, pentru Click!

Cornelia Catanga a suferit un infarct în urmă cu o lună, în timp ce se afla la plimbare cu Alexandru, unicul fiu.

‘Moartea ne dă târcoale, pe mine m-a iubit Dumnezeu și m-a mai lăsat p-aici, însă cumnata mea s-a prăpădit. Nu este o simplă coincidență. Am avut numai necazuri în ultima vreme, am pierdut casa, căci n-am mai avut bani de rate, locuim la un prieten cu inimă mare și am rămas fără bani, căci nu mai pot cânta trei luni, cât mă aflu în concediu medical’, a mai spus solista.

citește și...