Cornelia Catanga, primele declarații de pe patul de spital! Ce spune artista

17.07.2019, 12:27
Cornelia Catanga, primele declarații de pe patul de spital! Ce spune artista
Catanga spune că se simte foarte bine

Cornelia Catanga a ajuns la spital duminică seara, după ce i s-a făcut rău pe stradă. Artista a fost internată de urgență și a suferit o intervenție chirurgicală, iar astăzi a făcut primele declarații despre starea ei. 

Deși solista de muzică de petrecere a suferit un stop cardio-respirator și o intervenție de montare a unui stent la inimă, Catanga a declarat, pentru Mediafax, că se simte foarte bine. 

„Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simțit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a spus solista. 

Și soțul ei, Aurel Pădureanu, a vorbit pentru Antena 3 despre evoluția stării de sănătate a Corneliei: „Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Și-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator și i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună. Ea vede și cum vedea înainte. Astăzi s-ar putea s-o ducă în salon, până acum a fost la Terapie Intensivă. Și cred că o mai ţin vreo patru sau cinci zile”.  

Corneliei Catanga i s-a făcut rău duminică seara, pe stradă, atunci când se afla cu fiul său. Acesta a chemat imediat Salvarea, care a transportat-o pe mama lui la Spitalul de Urgență Floreasca, unde a fost internată de urgență și operată pe cord. 

 

citește și...