Cornelia Catanga a fost dezgropată de familie! Suma imensă plătită de Aurel Pădureanu: „A fost un efort extraordinar pentru noi”

14.07.2022, 15:09
Cornelia Catanga a fost dezgropată de familie! Suma imensă plătită de Aurel Pădureanu: „A fost un efort extraordinar pentru noi”
Cornelia Catanga a fost dezgropată de familie! Suma imensă plătită de Aurel Pădureanu: „A fost un efort extraordinar pentru noi”

Cornelia Catanga a decedat în luna martie 2021, după ce s-a infectat cu COVID-19. Atunci, artista de muzică lăutărească a fost îngropată conform condițiilor riguroase impuse de autorități. Cel mai afectat a fost soțul ei, Aurel Pădureanu, care se plângea că nu a putut să o îngroape așa cum se cuvine. 

Cornelia Catanga își doarme somnul de veci într-un cavou luxos

Cornelia Catanga a fost dezgropată la mai bine de un an și jumătate de la deces. Soțul regretatei soliste, Aurel Pădureanu, a reușit să o mute pe aceasta într-un loc special amenajat, pentru care a plătit o sumă imensă! Bărbatul a mărturisit că a scos din buzunar aproximativ 8.500 de euro, pentru a-i îndeplini ultima dorință solistei de muzică lăutărească.

„Mă bucur că am reușit să îi fac Corneliei mormântul, să fie așa cum merită o mare artistă cum a fost ea. I-am îndeplinit ultima dorință. Acum are un loc de veci așa cum și-ar fi dorit.

Acum, sicriul nu mai este direct pe pământ, ci pe beton. Am făcut acolo două cripte. Cornelia avea fobie de insecte și nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Și nu mai spun cât pământ s-a scos de pe ea, din groapă. Am dezgropat-o în martie, să-i pot face lucrarea de la mormânt!

M-a ajutat domnul Adriean Videanu. A ieșit foarte frumos, din marmură albă. M-a costat peste 8.500 de euro, dar Cornelia merita acest lucru! A fost un efort extraordinar pentru noi”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Fanatik.

Aurel Pădureanu nu o poate uita pe regretata solistă

În luna martie a acestui an, interpretul de muzică de petrecere Aurel Pădureanu, în vârstă de 71 de ani, a făcut noi declarații despre cea care i-a fost parteneră de viață, regretata artistă Cornelia Catanga. Acesta a făcut parastasul de un an pentru soția sa. În data de 26 martie 2022 s-a împlinit un an de la dispariția acesteia.

“Pe 25 i-am facut pomana de un an. A fost o durere uriașă, nu-mi vine să cred că este acolo. (…) Nu i-am dat toate hainele, are peste 200 de rochii, când o să găsesc o doamnă ca ea, o să le donez pe toate. Ea era extraordinar de dichisită. Nu a venit nimeni la parastas, nici nu am vrut să invit pentru că pe noi ne-au uitat toți. Când era Cornelia i-am ajutat pe toți și acum ne-au uitat”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

citește și...