Cornelia Catanga a făcut infarct! Solista se află în stare critică la spital

15.07.2019, 11:29
Cornelia Catanga a făcut infarct! Solista se află în stare critică la spital
Cornelia Catanga a făcut infarct! Solista se află în stare critică la spital/ Foto CLICK

Cornelia Catanga a făcut infarct! Solista se află în stare critică la spitalul Floreasca. Solista de muzică lăutărească se confruntă cu mari probleme de sănătate.

Cornelia Catanga a făcut infarct! Solista se află în stare critică la spital

Potrivit România TV, artista se află într-o stare foarte gravă, medicii fiind rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire. Cornelia Catanga, în vârstă de 61 de ani, suferă de mai multe afecțiuni.

În ultimele luni, artista a slăbit foarte mult, în jur de 20 de kilograme. Se pare că s-a confruntat cu o depresie care i-a afectat și mai mult starea de sănătate.

Soţul vedetei ,Aurel Pădureanu, a refuzat să facă vreo declaraţie pe marginea acestui subiect fiind extrem de afectat de cele întâmplate.

Cornelia Catanga a slăbit 27 de kilograme. În urmă cu patru luni, la relansarea Casei de Discuri Electrecord, solista spunea că a dat jos atâtea kilograme nu ca urmare a unei diete stricte, ci de dorul unicului său fiu, Alexandru (24 de ani), care a ales să se stabilească în America, alături de viitoarea soţie.

“Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă”, declara Cornelia Catanga pentru Click!

citește și...