Cornel Galeș, înmormântat în Spania? Fratele său nu voia să mai audă de el. De ce s-au certat

04.12.2019, 15:08
Cornel Galeș, înmormântat în Spania? Fratele său nu voia să mai audă de el. De ce s-au certat
Cornel Galeș, înmormântat în Spania? Fratele său nu voia să mai audă de el

Cornel Galeș, în vârstă de 57 de ani, a murit într-un tragic accident de mașină, în Spania, la doi ani și jumătate după Ileana Ciuculete.

Cornel Galeș, înmormântat în Spania? Fratele său nu voia să mai audă de el

De-a lungul timpului, Cornel Galeș s-a certat cu toate persoanele apropiate lui. Și-a părăsit prima soție și singura fiică atunci când a cunoscut-o pe Ileana Ciuculete, iar cu fratele lui era certat de ani buni.

Cornel Galeş și-a acuzat fratele că i-a ascuns faptul că tatăl lui a murit și că l-a dus la azil pentru a-i vinde apartamentul! Marian Galeș și soția lui nu au venit la înmormântarea Ilenei Ciuculete.

‘În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei, lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare. De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei.

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti. De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu’, s-a plâns la un moment dat Cornel Galeş la WowBiz.

După moartea Ilenei Ciuculete în martie 2017, Cornel Galeș s-a amorezat de Viviana, însă relația lor nu a durat decât câteva luni.

Femeia este cea care se va ocupa acum de toate cele necesare înmormântării. Momentan, Viviana a întâmpinat probleme cu autoritățile pentru repatrierea trupului neînsuflețit.

Viviana a făcut chetă printre prietenii lui Cornel, pentru a strânge banii necesari cheltuielilor.

citește și...