Copiii lui Gheorghe Dincă, primul mesaj pentru familiile victimelor de la Caracal

08.08.2019, 14:30
Copiii lui Gheorghe Dincă, primul mesaj pentru familiile victimelor de la Caracal
Copiii lui Gheorghe Dincă sunt alături de familiile victimelor

Familia lui Gheorghe Dincă a fost siderată atunci când a aflat că bărbatul este suspectat că a răpit și ucis cel puțin două fete. Deși copiii și soția individului nu au vorbit public până acum, aceștia au transmis un mesaj prin intermediul avocatului din oficiu.

Copiii lui Gheorghe Dincă, mesaj pentru familiile victimelor de la Caracal

Bogdan Alexandru, primul avocat pe care l-a avut Gheorghe Dincă, a dezvăluit ce reacție a avut familia suspectului după ce a început ancheta în cazul de la Caracal. Cei patru copii ai lui Dincă i-au spus avocatului că nu îl credeau în stare de asemenea fapte pe cel care i-a crescut și că lor nu li s-a părut că ar fi avut vreun comportament bizar. În plus, aceștia au dorit să le transmită familiilor victimelor că le sunt alături și că regretă ororile comise de Dincă.

„Comunicau foarte bine, vorbeau la telefon”

„Și familia a fost profund surprinsă de ce s-a întâmplat și de acuzațiile care se aduc soțului, respectiv tatălui lor. Își exprimă regretul pentru ceea ce s-a întâmplat și mi-au spus să transmit și părinților acestor fete că sunt alături de ei și de drama pe care o trăiesc în acest moment. Au spus că se detașează de faptele pe care le-a comis acest om. Mie mi-au spus că nu li s-a părut să fi avut în ultimul timp vreun comportament ciudat. Comunicau foarte bine, vorbeau la telefon”, a spus avocatul la Antena 3.

 

citește și...