Copiii lui Gheorghe Dincă nu vor să mai audă de tatăl lor: „Mama e distrusă”

19.08.2019, 11:58
Copiii lui Gheorghe Dincă nu vor să mai audă de tatăl lor: „Mama e distrusă”
Familia lui Dincă a rupt orice legătură cu suspectul

La aproape o lună de la debutul anchetei de la Caracal, Gheorghe Dincă a fost uitat de familia sa, iar copiii săi au rupt orice legătură cu el. 

Mai multe surse din apropierea Familiei Dincă au dezvăluit, pentru Cancan, că rudele apropiate nu mai vor să audă de suspect, cel puțin până când investigatorii vor comunica oficial dacă le-a ucis pe cele două adolescente. 

Căsătorit de 42 de ani cu soția lui, mecanicul auto a rămas singur după ce trei dintre copiii săi și mama lor au plecat în Italia în urmă cu mai mulți ani. Deși suspectul păstra legătura cu ei, după începerea anchetei aceștia nu au mai comunicat cu tatăl lor. 

Gheorghe Dincă este însurat de 42 de ani cu femeia alături de care a trăit mulți ani. Într-un final, aceasta s-a mutat în Italia cu trei dintre cei patru copii pe care îi au împreună. Presupusul criminal din Caracal a păstrat, totuși, legătura cu familia sa. Totul s-a “stins” însă după ce a izbucnit criza ororilor din Strada Craiovei 169.

«Să nu ne mai cauți dacă se va demonstra că le-ai ucis pe cele două fete»

„Fiica și băieții lui refuză să-l viziteze în arest. Toți așteaptă finalul anchetei. Dacă va fi, în cele din urmă, găsit vinovat, copiii nu vor să mai audă de el. Îl vor uita definitiv, i-au și transmis un mesaj scurt: «Să nu ne mai cauți dacă se va demonstra că le-ai ucis pe cele două fete». Acesta este motivul pentru care, momentan, Gheorghe Dincă nu a fost în contact cu copiii lui”, a declarat un apropiat al familiei. 

De altfel, nici soția lui Dincă nu vrea să mai audă de el. Deși a revenit în țară, aceasta a mers doar să-i ducă niște haine. 

„A fost la el, i-a adus niște haine, și atât. La rândul ei, așteaptă finalizarea anchetei. Femeia este, pur și simplu, șocată de ultimele evenimente”, a mai dezvăluit sursa apropiată de familia suspectului. 

„Nu a fost niciodată violent”

Fiica lui Dincă a declarat că tatăl său nu a fost un om violent și că familia este consternată de acuzațiile care i se aduc și de mărturisirile pe care posibilul criminal le-a făcut. 

„Nu a fost niciodată violent, să ne bată sau să-i rupă mamei o mână sau să înnegrească un ochi. În ziua de azi nu mai bagi mâna în foc pentru nimeni. Din punctul meu de vedere și al familiei, am fost foarte șocați să aflăm această faptă. Se pare că, până în momentul de față, sunt indicii că ar fi făcut. Nu vreau să mă gândesc ce simt părinții ăia, pentru că oricum sunt mai distruși decât noi, sunt două dureri diferite, a lor mai mare decât a noastră. Aș vrea să-l privesc în ochi să-l întreb să văd dacă a făcut și dacă s-a gândit o clipă la acei copii și la copiii lui. Mama e distrusă!”, a spus Daniela Dincă. 

citește și...