Connect-R, mesaj controversat despre epidemia de coronavirus

12.03.2020, 11:10
Connect-R, mesaj controversat despre epidemia de coronavirus

În timp ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat coronavirusul pandemie, vedetele se pun la adăpost sau au alte abordări vizavi de infectare. Iată ce mesaj controversat a transmis Connect-R. 

Solistul consideră că „universul curăță mizeria” prin epidemia de coronavirus. Connect-R e de părere că ar trebui ca oamenii să se aplece mai mult către Dumnezeu. 

Connect-R, mesaj controversat despre epidemia de coronavirus

„Corona Virus .. unii spun că e o manevră comercială, alții că ar fi o conspirație americană și cei mai mulți spun că a apărut așa de nicăieri .. oricum ar fi, din punctul meu de vedere , unu probabil total neînsemnat , “Corona Virus” nu e nimic altceva decât o reflexie a interiorului nostru! O oglindă a cea ce zace în noi! Universul e mereu impecabil! Când a fost nevoie a curățat tot. Asta face și acum! Curată mizeria pe care o avem în ochi, în gânduri, în vise, în dorințe și în neputințe!

De câteva zile aud o întrebare pe care obișnuiam s o aud doar la singular, de când cu Corona “Ce fac s-a transformat în “Ce facem”! De altfel, românii plecați pe afară vin cu dorul în saci pe la Nădlac! Cel mai mare virus suntem noi! Prea plin de noi, avem nevoie să ne golim, nu de altă, dar să mai lăsăm loc înăuntrul nostru și pentru puțin Dumnezeu! Căci El a spus acum 2000 de ani: Nu ce bagi în gură te îmbolnăvește, ci ce scoți din ea! Să fiți sănătoși!!?? Ștefan!”, a scris Connect-R pe o rețea socială.