Confesiunea sfâșietoare a Oanei Radu despre iubitul ei. ”După ce a murit am aflat că mă înșela”

28.02.2020, 09:31
Confesiunea sfâșietoare a Oanei Radu despre iubitul ei. ”După ce a murit am aflat că mă înșela”
Confesiunea sfășietoare a Oanei Radu despre iubitul ei. ”După ce a murit am aflat că mă înșela”

Cântăreața Oana Radu a făcut mărturisiri zguduitoare despre fostul ei iubit, care a sfârșit în mod tragic. Vedeta a scos la iveală amănunte neștiute din relația lor.

Oana Radu a trecut printr-una dintre cele mai dificile perioade din viața sa în vara anului trecut, când iubitul ei, Alin, a fost atacat în scara blocului în care a crescut, din Craiova. Un vecin a aruncat cu benzină pe Alin și i-a dat foc. Alin a murit în data de 7 septembrie 2019.

La emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, Oana Radu a venit cu noi amănunte despre relația pe care a avut-o cu cel care i-a fost iubit. Ea a afirmat că nu mai aveau o relație de un an de zile înainte de tragedie.

”Oamenii m-au arătat cu degetul pentru că am făcut publică relația cu iubitul meu după trei luni de zile de la moartea iubitului meu. Ceea ce oamenii nu știu este că nu mai aveam o relație de un an de zile. Stăteam în aceeași casă. Îmi era milă să scot din viața mea un om care m-a făcut la început bine și apoi foarte mult rău. Și nu vreau să vorbesc despre un om care nu mai este, dar mi-a fost foarte greu”, a povestit artista, potrivit wowbiz.ro.

Vedeta a adăugat că a aflat că fostul ei iubit o înșela după ce acesta a murit.

„Cât el a fost în spital, aș fi preferat să mor eu și să trăiască el. Noi n-aveam o relație ok, dar nu l-aș fi dat afară din casă. Am refuzat să-l dau afară din viața mea, au fost și lucruri bune în relația noastră…

Eu după ce el a murit am aflat că mă înșela. Eu am fost singura care a muncit. Mă duceam la concerte plângând. Mă sunau oameni cărora el trebuia să le ofere bani”, a afirmat solista.

Cu ochii în lacrimi, Oana Radu a încheiat vorbind despre comportamentul fostului ei partener:

”M-a întrebat cineva dacă am nasul strâmb pentru că m-a lovit cu fruntea sau cu nasul lui… El avea niște vicii pe care eu le toleram până dimineața”.

citește și...