Confesiunea lui LIviu Vârciu. ”Asta regret cel mai mult”

28.05.2020, 11:47
Confesiunea lui LIviu Vârciu. ”Asta regret cel mai mult”
Confesiunea lui LIviu Vârciu. ”Asta regret cel mai mult”

Liviu Vârciu a mărturisit care este marele său regret. Artistul și-ar fi dorit să își ajute mai mult familia.

Liviu Vârciu regretă că nu și-a ajutat mai mult familia în perioada când era pe val cu formația L.A., din care a făcut parte.

”Nu mi-am ajutat părinții cum ar fi trebui să îi ajut cât am fost în LA. Asta regret cel mai mult și mai mult, că nu mi-am ajutat familia caând puteam să o fac”, a declarat Liviu Vârciu la emisiunea ”Acces Direct”. de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

Urmează să devină tătic pentru a treia oară

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, urmează să devină părinți pentru a doua oară. Artistul va avea un băiețel.

Va participa la ”Te cunosc de undeva” alături de fosta sa iubită

Potrivit click.ro, Liviu Vârciu va participa în noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, care va fi difuzat din toamnă. În nou sezon va participa și Jojo, alias Cătălina Grama, cea care i-a fost iubită lui Liviu Vârciu în urmă cu 30 de ani.

Povestea lor de dragoste s-a încheiat brusc, doar după câteva luni. ”Trebuia să mă căsătoresc cu Jojo şi să ne cunune Horia Brenciu. În 2000, am cerut-o de soţie. Ne stătea bine împreună şi am iubit-o foarte mult. Am aflat că m-a înșelat și nu am putut trece peste asta. Eu am ţinut la ea mai mult decât ar fi trebuit!”, povestea Liviu Vârciu.

citește și...