Confesiunea INNEI: ”Am zis DA, dar nu m-am căsătorit”

19.05.2020, 15:30
Confesiunea INNEI: ”Am zis DA, dar nu m-am căsătorit”
Confesiunea INNEI: ”Am zis DA, dar nu m-am căsătorit”

Cântăreața INNA a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie, a acceptat, însă nu a ajuns să-și unească destinul cu bărbatul respectiv.

INNA a mărturisit că a avut o relație de șase ani cu bărbatul care a cerut-o de nevastă și căruia i-a spus DA.

„Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și după ne-am răzgândit amândoi”, a declarat INNA, citată de libertatea.ro.

INNA a avut o relație cu Lucian Gitita, cel care îi este în continuare manager, dar ar fi trăit o poveste de dragoste și cu fotograful spaniol John Perez.

A dezvăluit ce nu ar face niciodată pentru bani

INNA a afirmat că există foarte multe lucruri pe care nu le-ar face pentru toți banii din lume.

„Sunt multe pe care nu le-aș face pentru toți banii din lume. Din astea grave. Pentru toți banii din lume nu m-aș prostitua. Pe bune. E grav. Adică nu aș face asta”, a declarat INNA.

”Cu băieții nu eram niciodată timidă”

La o emisiune radio, Inna a povestit cum se comporta cu băieții în adolescență și când a avut primul iubit.

„Primul meu prieten juca baschet și jucam și eu, apoi n-am mai avut un prieten care să fie atras de sport. Îmi plăceau băieții care veneau din familii unite. Cu băieții nu eram niciodată timidă. Mergeam la Balul Bobocilor, dansam, după trimitea pe colegul, ieșeam la film. Da, da am avut o relaţie de durată. Prima dată m-am pupat cu un băiat din generală, îl cheamă Bogdan”.

De succes în afara țării

INNA, pe numele său real Elena Alexandra Apostoleanu, are 33 de ani. Este una dintre cele mai apreciate și mai de succes artiste din România peste hotare. În anul 2008, INNA a lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia. Ulterior, aceasta a căștigat numeroase premii și a lansat numeroase hituri care s-au bucurat de succes internațional.

citește și...