Confesiunea Danielei Nane. ”Frumusețea mi-a adus multă invidie și foarte multe piedici”

08.03.2020, 14:43
Confesiunea Danielei Nane. ”Frumusețea mi-a adus multă invidie și foarte multe piedici”
Confesiunea Danelei Nane. ”Frumusețea mi-a adus multă invidie și foarte multe piedici”

Actrița Daniela Nane a mărturisit că frumusețea nu a fost numai un atu pentru ea, ci i-a atras numeroase invidii de-a lungul anilor.

Daniela Nane, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai frumoase actrițe din țara noastră. Fostă câștigătoare a titlului Miss România în anul 1991, Daniela Nane a cucerit pe toată lumea cu look-ul ei.

Cu toate acestea, într-un interviu pentru cristinastanciulescu.ro, Daniela Nane a mărturisit că frumusețea i-a atras și numeroase invidii.

”Nu-mi aduc aminte ca părinții mei să-mi fi spus în copilărie că sunt frumoasă, niciodată nu au pus accent pe aspect, însă veneau prieteni de-ai lor pe la noi, sau colegi, care, de fiecare dată când mă vedeau le spuneau alor mei ce frumoasă fată au. Mai apoi, la adolescență aveam și eu oglindă și, obiectiv vorbind, că simț estetic avem cu toții, venim de la Dumnezeu cu el, vedeam și eu cum arătam. Și cu toate astea, ca orice adolescent care nu e niciodată mulțumit de cum arată, nu eram nici eu prea fericită de anumite detalii. Acum îmi vine să râd de asta, dar atunci așa simțeam și nu era plăcut. Pe de altă parte, frumusețea mi-a adus multă invidie și foarte multe piedici de-a lungul vieții”, a declarat Daniela Nane pentru sursa mai sus-menționată.

Ajutată de un profesor să treacă peste răutățile colegelor

Actrița a dezvăluit că un profesor a fost cel care a ajutat-o să treacă peste răutățile spuse de colege.

”Aveam la facultate un profesor care ținea mult la mine, Eugen Virgil Nicoară, profesor de “Istoria teatrului universal”. El a fost primul care m-a apropiat de spiritualitate, îmi dădea cărți să citesc, apoi vorbeam despre ele. Odată mi-am deschis sufletul și m-am plâns de ce mi se întâmpla, de răutățile colegelor… Iar el mi-a spus ceva care m-a șocat, a zis să mă obișnuiesc cu asta, pentru că voi suferi toată viața din cauza frumuseții și să mă gândesc că sunt “ca un cerb încolțit de câini”. Și că mă vor urî și femeile și bărbații, până îmbătrânesc. „ Femeile fiindcă nu pot fi ca tine, bărbații pentru că nu au acces la tine. Tu vezi-ți de treaba ta, de drumul tău și să nu le pui la suflet.” Aveam 19 ani când mi-a spus asta și țin minte cât m-a șocat, mă gândeam că exagerează, de ce să mă urască cineva, mă întrebam? Nu putea fi adevărat. Dar timpul mi-a arătat că, de exemplu, în profesie, de multe ori eram lăsată deoparte: “Lasă, Nane e frumoasă, mai vrea și carieră? Vrea și fericire și succes? Lasă, ea e frumoasă, îi ajunge. Lucrăm noi””, a mai povestit ea.

Daniela Nane a fost căsătorită cu omul de afaceri Viorel Popa. Are un copil, Codrin. De câțiva ani, actrița formează o familie alături de Adrian Cioroianu.

FOTO: Facebook/Daniela Nane

citește și...