Concurență serioasă pentru emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’! Prima TV pregătește un show matinal

14.01.2021, 15:30
Concurență serioasă pentru emisiunea 'Neatza cu Răzvan și Dani'! Prima TV pregătește un show matinal
Concurență serioasă pentru emisiunea 'Neatza cu Răzvan și Dani'! Prima TV pregătește un show matinal

Concurență serioasă pentru emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’, de la Antena 1. Postul de televiziune Prima TV aruncă bomba la început de an. Se pare că pregătește un program special de dimineață, care ar urma să intre în grila de programe.

Conform informațiilor prezentate de Paginademedia.ro, producătorul show-ului de la Prima TV ar fi chiar Septimiu Sărățeanu, care deja are experiență acumulată la PRO TV și TVR1.

Emisiunea ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ va avea concurență

Pe pagina lui de Facebook, Sărățeanu a publicat un mesaj cu subînțeles: ‘V-am spus că mă întorc în televiziune. Sunt în căutarea unor oameni cu care să construiesc’, a scris el.

“Nu pot oferi niciun fel de detaliu”, a declarat Sărățeanu, contactat de Paginademia.ro.

Mai mult de atât, emisiunea care urmează să fie lansată de Prima TV va avea doi prezentatori. Unul dintre ei este Daniel Osmanovici, fost prezentator tv la Antena 1. El a lucrat timp de 10 ani în grupul Intact. În 2018, Daniel Osmanovici a devenit purtător de cuvânt la Casa Națională a Asigurărilor de Sănătate.

La un an distanță, în 2019, Osmanovici a demisionat de la CNAS, în urma criticilor din mediul public, referitoare la defecțiunile pe care le avea sistemul cardului de sănătate

Osmanovici o va avea colegă pe Irina Gologan, care a lucrat ca reporter în grupul Pro TV. Potrivit Paginademedia.ro, matinalul va fi un News Magazine, cu știri și cu dezbaterea evenimentelor momentului, cu invitați în studio.

Până în prezent, departamentul de comunicare al Prima TV nu a comentat aceste informații.

citește și...