Complicele lui Gheorghe Dincă a fost în iulie la o emisiune TV! Era ars pe mâini

27.11.2019, 18:29
Complicele lui Gheorghe Dincă a fost în iulie la o emisiune TV! Era ars pe mâini
Complicele lui Gheorghe Dincă a fost în iulie la „Acces Direct”

Ștefan Risipiceanu, bărbatul reținut astăzi în dosarul Caracal, a fost în iulie la TV, în emisiunea „Acces Direct”! Bărbatul susținea că nu are nicio legătură cu dispariția celor două adolescente, deși pe brațe avea arsuri. 

Individul a mai povestit atunci că îl ajuta pe Dincă la treabă și că a dormit, vreme de două săptămâni, în casa suspectului de la Caracal. 

Complicele lui Gheorghe Dincă a fost în iulie la „Acces Direct”

„Dormeam sub un șopron. Aveam un pat și dormeam acolo. (…) Am fost la el joi, am bătut cu o piatră în poartă că el nu prea auzea. A răspuns și a venit la poartă și l-am întrebat daca strangem fânul. El a zis să mă duc să-mi iau mâncarea de la cantina socială și să-l caut vineri, după ora 4.00”, a povestit Risipiceanu. 

De asemenea, pe 31 iulie bărbatul susținea că nu îi vine să creadă că Dincă a făcut așa ceva și că nu îl vede în stare să răpească și să ucidă două adolescente. 

„Nu îmi vine să cred. Nu ar fi în stare să răpească fete. Nu l-am crezut. Şi vecinii mi-au spus cum ai putut să dormi cu acest criminal. Eu nu am nimic de ascuns”, spunea bărbatul la doar câteva zile de la dispariția Alexandrei Măceșanu.

Pentru că Gheorghe Dincă le mărturisise atunci anchetatorilor că a ars cadavrul Alexandrei într-un butoi din curte, invitații emisiunii l-au întrebat pe Risipiceanu de ce are arsuri pe brațe, însă acesta a susținut sus și tare că sunt de la soare. 

citește și...