Complicele lui Gheorghe Dincă a aruncat bomba! Ce a dezvăluit Ștefan Risipițeanu despre Luiza Melencu

30.11.2019, 15:23
Complicele lui Gheorghe Dincă a aruncat bomba! Ce a dezvăluit Ștefan Risipițeanu despre Luiza Melencu
Complicele lui Gheorghe Dincă a aruncat bomba!

Cazul Caracal se complică tot mai mult! Presupusul complice al lui Gheorghe Dincă, Ștefan Risipițeanu, a fost arestat zilele trecute. În fața anchetatorilor, bărbatul de 46 de ani nu a recunoscut nimic.

Complicele lui Gheorghe Dincă a aruncat bomba!

‘Am violat eu altele, dar pe asta nu’, ar fi declarat acesta despre Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută din luna aprilie a acestui an.

Ștefan Risipițeanu era în vizorul anchetatorilor de câteva luni. Bărbatul îl vizita destul de des pe Gheorghe Dincă. Oamenii legii au stabilit că anumite urme de salivă l-ar fi dat de gol pe acesta. Primele dovezi prelevate de anchetatori au arătat că Dincă a avut un complice.

‘La data de 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, după ce inculpatul Dincă Gheorghe a răpit-o, prin constrângerea cu acte de violenţă, pe victima Melencu Mihaela Luiza, ce aştepta «la ocazie » pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, a transportat-o la domiciliul său, în scopul exploatării sexuale în interes personal şi în aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul reţinut astăzi. Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism’, a arătat adjunctul DIICOT, notează Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

Mai mult de atât, Gheorghe Dincă a recunoscut că a avut un complice, în persoana lui Ştefan ‘Fane’ Risipiceanu. Criminalul din Caracal a mărturisit că bărbatul ar fi violat-o și el pe Luiza Melencu.

 

citește și...