Clipe de groază în casa ‘Mireasa’: o concurentă a ajuns de urgență la spital! De ce afecțiune suferă tânăra

12.06.2021, 10:25
Clipe de groază în casa 'Mireasa': o concurentă a ajuns de urgență la spital! De ce afecțiune suferă tânăra
Clipe de groază în casa 'Mireasa': o concurentă a ajuns de urgență la spital! De ce afecțiune suferă tânăra

Clipe de groază în casa ‘Mireasa’! Izabela, una dintre concurentele show-ului matrimonial de la Antena 1, a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit mai multe atacuri de panică. Totul s-a întâmplat în miezul nopții. 

Izabela, iubita lui Blaze, a avut două atacuri de panică, din cauza cărora a ajuns pe mâinile medicilor. Se pare că nu este prima dată când tânăra pățește așa ceva.

Izabela, atacuri de panică în toiul nopții

Concurenții din casa ‘Mireasa’ au explicat ce s-a întâmplat cu Izabela, iar mama tinerei i-a cerut să părăsească show-ul matrimonial.

„E foarte trist ce se întâmplă, dar mai trist din punctul meu de vedere este că știind, bănuiesc că mama ei, familia ei, știau lucrul acesta, de crizele acestea și astăzi s-a aflat exact ce vorbeam noi data trecută că are epilepsie, așa a spus doamna doctor că din punctul meu de vedere nu înțeleg de ce vrea să mai rămână acolo.’‘, a spus o concurentă de la “Mireasa”.

Ce a spus Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, gazda emisiunii ‘Urzeala soacrelor’, a vorbit și ea despre situația incertă în care se află Izabela. Vedeta a încercat să calmeze spiritele și să-i lămurească pe telespectatori cu privire la boala de care suferă Izabela.

”Stați puțin. Stați să ne înțelegem asupta unui aspect. Unu la mână, oamenii care suferă de orice boală nu înseamnă că trebuie să fie marginalizați, iar faptul că Izabela suferă de o anumită boală, nu știm dacă este epilepsie, eu nu m-aș hazarda, mai ales că mama ei înțeleg că a fost la o grămadă de medici care i-au infirmat până la momentul acesta, acest diagnostic, cel puțin așa ne-a spus nouă”, a comentat Gabriela Cristea.

Mama Izabelei a răbufnit și i-a cerut concurentei să iasă din casa ‘Mireasa’. Femeia a recunoscut că Izabela suferă de atacuri de panică de mai multă vreme.

‘Ea nu mai are ce caută acolo în emisiune, deci nu mai are ce căuta.’, a spus mama Izabelei.

citește și...