Claudia Radu de la „Chefi la cuțite” a slăbit 20 de kilograme. Cum arată și ce dietă a urmat

14.11.2021, 18:15
Claudia Radu de la „Chefi la cuțite” a slăbit 20 de kilograme. Cum arată și ce dietă a urmat

Claudia Radu este una dintre concurentele care a impresionat juriul de la „Chefi la cuțite” cu mâncarea ei, dar și cu povestea sa de viață. Energia sa molipsitoare a fost elementul cheie care i-a făcut pe cei din jur să o îndrăgească. Însă, Claudia nu a avut o viață ușoară, fiind nevoită să înfrunte răutățile oamenilor, în copilărie, din cauza kilogramelor în plus. În prezent, fosta concurenta de la „Chefi la cuțite” a demonstrat că și-a depășit complexele din copilărie și a reușit să facă o schimbare majoră în viața ei.

În cursul unui an de zile, Claudia a reușit să slăbească considerabil, iar secretul său l-a împărtășit cu fanii.

Concurenta de la „Chefi la cuțite” a mărturisit pe rețelele de socializare cum a reușit să slăbească și a postat un colaj cu imagini, cu ajutorul căruia a prezentat schimbarea de ordin fizic prin care a trecut.

Fosta concurenta de la „Chefi la cuțite”: Starea mea de sănătate s-a îmbunătățit considerabil

Claudia Radu a început să aibă un stil de viață foarte sănătos. A inceput să mănânce cât mai sănătos și să meargă regulat la sala de fitnes.

Mai mult, Claudia a reușit să scape de durerile de spate cu care se confrunta.

„Poza 1 -> Iunie 2020, 153 kg

Poza 2 -> August 2021, 141 kg

Poza 3 -> Noiembrie 2021, 131 kg

Acesta este rezultatul meu intermediar la un an de când am început să îmi schimb stilul de viață, -22 kg. Am făcut și greșeli, am avut și momente în care mi-am dorit să renunț, doar sunt om și este absolut normal. Poate unii vor spune că nu este mult, dar orice kilogram în minus contează. Și cel mai mult contează să nu renunți și să mergi înainte, indiferent de obstacole.

Starea mea de sănătate s-a îmbunătățit considerabil, dorm foarte bine, durerile de spate au dispărut și am energie pe tot timpul zilei. Consum 5 mese pe zi (combinate corect, evident ?), iar nutriționiștii mei (…) mă ajută în permanență cu sfaturi și ore de nutriție, sfaturi legate de antrenament și monitorizarea meselor.

Vă voi ține la curent cu evoluția mea, voi începe să vă arăt cum arată mesele mele și voi împărtăși cu voi rețete delicioase și foarte simple. Nu există «Nu am timp să gătesc». (…) Love❤”, a scris ea pe contul său de Instagram.

Ce dietă a urmat Claudia

Fosta concurentă de la „Chefi la cuțite” le-a spus fanilor ca a renunțat la dulciuri, produse de cofetărie și patisserie, mezeluri și sucuri.

În prezent, alimentația ei se bazează pe fructe și legume. Totodată, Claudia a adăugat că își prepară singură mesele și a renunțat la obiceiul de a comanda mâncare de la restaurante.

Claudia Radu a mărturisit, anul trecut, că ”nu are treabă cu bucătăria” și că a fost victima bullying-ului pentru că era supraponderală.

„Nu am treabă cu bucătăria”

„Nu am treabă cu bucătăria, nu am făcut vreo școală, este pur și simplu pasiune. Fiind și cea mai mica dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași. Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită.”, a povestit Claudia Radu.

citește și...