Claudia Pătrășcanu suferă enorm după despărţirea de soţul ei: ‘Am învățat să dansez cu durerea’

21.09.2019, 18:23

Claudia Pătrășcanu a decis să se despartă de soţul ei, Gabi Bădălău, după o relaţie de cinci ani. Artista a mărturisit cu lacrimi în ochi că a luat această decizie după ce partenerul i-a fost infidel.

Claudia Pătrășcanu suferă enorm după despărţirea de soţul ei: ‘Am învățat să dansez cu durerea’

Fosta membră a trupei „Sexxy’ şi Gabi Bădălău au împreună doi băieţi. Deşi a încercat să îşi revină după aceast divorţ, Claudia Pătrăşcanu recunoaşte că suferă în continuare. Ea a publicat un nou mesaj dureros pe conturile de socializare.

‘M-am trezit in zori și mi-am spus: Un om special nu îl recunoști după chip,ci după suflet… cel fără suflet,nu are scrupule,nu are conștiința și nu se iubește nici măcar pe el…. cel cu suflet,cel bun,este întotdeauna frumos din cap până-n picioare!

Nu înceta niciodată sa crezi și sa speri și oricâte probleme ai avea,Dumnezeu nu te lasă…. îți va trimite suficientă forța peste a trece peste tot. Te uiti in ochii copiilor și vezi VIATA! Nu uita sa te rogi in fiecare zi pentru ca nici D-zeu nu uita sa te trezească in fiecare dimineața.

Nu lasa răutățile sau zgomotul celorlalți sa sugrume vocea ta interioară,îngrijește-ți mai mult sufletul decât trupul pentru că doar sufletul este veșnic,  ci nu trupul!

Aminteste-ți ca te-ai născut ca să trăiești frumos,liniștit,fără lacrimi și durere,fără oameni care nu te respecta și nu cunoaște sentimentul de iubire. Dacă vreodată te intrebi de ce D-zeu te face să treci prin lucruri grele,este pentru că El știe că vei reuși! Fruntea sus,curaj mult,zambetul pe buze și nu uita niciodata cine ești,sa nu lași oamenii sa te transforme. Trăiește frumos,caută sa însemni ceva bun și ia o de la început,ori de câte ori va trebui!’,  a scris Claudia pe contul ei de Facebook.

Ea a dezvăluit că va lansa şi o piesă despre eşecul din viaţa sa amoroasă: ‘Sunt multe femei care se vor regăsi in piesa pe care o voi lansa curând așa ca toate trăirile mele vor fi cântate chiar de mine! Am început cu primul vers și termin așa: Am învățat sa dansez cu durerea!’, a mai adăugat Claudia.

citește și...