Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău reîncep lupta pentru custodia copiilor! Ce s-a cerut în instanță

14.06.2020, 15:15
Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău reîncep lupta pentru custodia copiilor! Ce s-a cerut în instanță
Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău reîncep lupta pentru custodia copiilor! Ce s-a cerut în instanță

Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit în vara lui 2019, însă tot nu au reușit să ajungă la un numitor comun în ceea ce privește custodia micuților pe care îi au împreună. Din cauza pandemiei de coronavirus, tribunalele au fost închise, iar cei doi nu au putut să divorțeze.

După ce măsurile de restricție au fost ridicate, solista a decis să meargă mai departe cu separarea oficială de tatăl băieților săi. Mai mult de atât, lupta între cei doi se dă acum și pe partajul averii.

Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău, un nou termen în instanță

Conform Click!, Claudia Pătrăşcanu și Gabi Bădălău vor trebui să se întâlnească în două procese, la finalul lunii iulie. Unul va avea loc la Tribunalul sectorului 6, în care se va discuta cererea lui Gabi Bădălău de a petrece mai mult timp cu cei mici. Al doilea urmează să aibă loc la Tribunalul din Bolintin, acolo unde aceștia își vor împărți averea.

La finalul anului 2019, magistraţii judecătoriei Bolintin Vale au stabilit provizoriu ca cei doi băieţi ai lui Gabriel Bădălău şi ai Claudiei Pătrăşcanu, Gabriel şi Nicolas, să locuiască la Constanța, cu mama lor. Tatăl lor, Gabi, are dreptul să petreacă două weekend-uri pe lună alături de ei, la Bolintin Vale.

“În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00”, au decis atunci magistraţii.

Gabi Bădălău nu a fost de acord cu programul

Gabi Bădălău a contestat această decizie, urmând ca el să se întâlnească cu fosta soție la tribunal, pe data de 16 iulie, la ora 13.30.

Bărbatul a cerut ca micuții să stea o săptămână la el, însă apropiații susțin că această decizie ar însemna ca el să facă naveta zilnic naveta Bolintin-Agigea pentru a-i aduce la şcoală.

Claudia Pătrașcanu s-a despărțit cu scandal de Gabi Bădălău. Artista povestea că a fost dată afară din vila din Bolintin Vale, unde locuia împreună cu soțul și cu micuții lor.

‘S-a scris în presă că aștept avere și pensie alimentară că să-mi reconsolidez carieră… păi dacă ar fi fost așa… așteptăm nu?! N-am ajuns nici măcar la primul termen dat de către instanța pentru divorț.

Din fericire, nu am așteptări nici de la soțul meu, nici de la instanța! Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu? Mi-am demarat singură proiectele pentru traiul și binele nostru. Îmi iubesc copiii cel mai mult pe lumea asta și tot ce fac , voi face pentru ei și pentru confortul lor, să le fie cel mai bine! După ce am fost dați afară din casă, tatăl copiilor mei nu a avut niciodată restricții să-i viziteze la domiciliul meu din Agigea, doar că i-a vizitat când a avut timp și dispoziție, că era drumul lung pentru el’, spunea revoltată Claudia Pătrășcanu.

citește și...