Claudia Pătrăşcanu se războiește cu Gabi Bădălău pentru custodia copiilor! Ce au decis magistrații

02.12.2019, 13:08
Claudia Pătrăşcanu se războiește cu Gabi Bădălău pentru custodia copiilor! Ce au decis magistrații
Claudia Pătrăşcanu se războiește cu Gabi Bădălău pentru custodia copiilor!

Claudia Pătrăşcanu a hotărât să divorțeze de Gabi Bădălău, iar acum se luptă cu fostul soț pentru custodia celor doi copii pe care îi au împreună, Gabriel (5 ani) şi Nicolas (3 ani).

Claudia Pătrăşcanu se războiește cu Gabi Bădălău pentru custodia copiilor!

Recent, magistrații judecătoriei Bolintin Vale au luat o decizie provizorie privind domiciliul celor doi minori. Momentan, băieții vor locui la Constanța, alături de mama lor, urmând să meargă la tatăl lor, Gabi Bădălău, două weekend-uri pe lună.

Claudia Pătrăşcanu a decis să se despartă de Gabriel Bădălău, după trei ani de căsnicie. Motivele invocate de solistă au fost violența și infidelitatea. Aceasta a părăsit domiciliul conjugal din Bolinitin Vale și s-a stabilit la Agigea, în casa mamei sale.

‘Stabileşte locuinţa minorilor Bădălău Gabriel Alexandru şi Bădălău Nicolas Mihai la mamă, respectiv în Agigea, Constanţa. 

Stabileşte următorul program: primul şi al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17.30 până duminică la ora 18.00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18.00.

În anii impari: în vacanţa de vară, patru săptămâni, respectiv primele două săptămâni din luna iulie şi primele două săptămâni din luna august, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei, urmând a fi aduşi la domiciliul pârâtei-reclamante din Agigea, cel mai târziu la ora 18.00. În vacanţa de primăvară, o săptămână, respectiv a doua săptămână de vacanţă, începând din ziua de luni, ora 17.30 până în ziua de duminică, ora 18.00. În vacanţa de iarnă, din data de 23 decembrie ora 17.30, până în data de 30 decembrie ora 18.00′, au decis magistraţii, în data de 7 noiembrie.

Claudia Pătrăşcanu nu a fost mulțumită de această decizie și a făcut apel. Cei doi soți au un nou termen de înfăţişare la data de 11 decembrie.

citește și...