Claudia Pătrăşcanu nu are noroc în dragoste! Cu cine s-a iubit înainte de Gabi Bădălău

13.08.2019, 17:20

Claudia Pătrăşcanu nu are deloc noroc în dragoste! Înainte de a se cupla cu Gabi Bădălău, artista a fost logodită cu un turc, însă acea relație s-a terminat brusc. Claudia Pătrăşcanu a suferit enorm și chiar povestea că iubitul a părăsit-o printr-un sms, în 2012.

Claudia Pătrăşcanu nu are noroc în dragoste! Cu cine s-a iubit înainte de Gabi Bădălău

Solista a avut o relație cu Refik, un om de afaceri turc, și spera că acesta o va aduce la altar. Cei doi au fost împreună trei ani, din 2009 până în 2012, când bărbatul a anunțat-o că rupe logodna, scrie Click!

Aflat în Africa, într-o deplasare de afaceri, bărbatul i-a recomandat Claudiei să se mute din apartamentul lui şi să plece înapoi la părinţii ei din Constanţa. Turcul i-ar fi spus că este mai bine ca ea să își refacă viața cu un alt bărbat.

Claudia Pătrăşcanu a reușit să treacă peste eșecul sentimental în brațe lui Gabi Bădălău, deși luni bune a ținut relația secretă. În 2015 cei doi s-au căsătorit civil, iar la o lună, solista a anunțat că este gravidă. În 2017, ea a născut cel de-al doilea copil al cuplului. Deși păreau că au o căsnicie trainică, se pare că infidelităţile repetate ale lui Gabi Bădălău au distrus mariajul lor. Cei doi se află în plin proces de divorț.

citește și...