Claudia Pătrășcanu, noi declarații șocante despre Gabi Bădălău și soacra ei! ‘Bunicii nu i-au căutat niciodată pe copii’

21.02.2020, 10:53
Claudia Pătrășcanu, noi declarații șocante despre Gabi Bădălău și soacra ei! 'Bunicii nu i-au căutat niciodată pe copii'
Claudia Pătrășcanu, noi declarații șocante despre Gabi Bădălău și soacra ei

Claudia Pătrășcanu continuă războiul cu fostul soț, Gabi Bădălău! Vedeta a răbufnit din nou pe rețelele de socializare și a făcut declarații tulburătoare despre foștii ei socri.

Claudia Pătrășcanu, noi declarații șocante despre Gabi Bădălău și soacra ei

În plus, artista a mărturisit că tatăl copiilor săi a amenințat-o, spunându-i că va instanța va fi de partea lui și va câștiga custodia micuților.

Claudia Pătrășcanu a ales să divorțeze de Gabi Bădălău, în 2019, după ce a anunțat public că s-a săturat să mai fie înșelată și umilită de acesta.

‘Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor ei și de ce vreau instanță. Oameni buni, eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri. Tatăl lor este cel care a decis că își dorește ca divorțul nostru să aibă loc prin instanță.

De fiecare dată când ajunge prin cluburi sau prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse ‘doamne’ îmi trimite mesaje de amenințare sau intimidare. Îmi spune că instanța va decide în favoarea lui. Mă întreb și eu, cum probabil vă întrebați și mulți dintre voi cei care citiți aceste rânduri acum… Cum știe el deja ce va decide instanța?’, a scris Claudia Pătrășcanu pe una dintre rețelele de socializare.

Solista a decis să rupă tăcerea și despre soacra ei, pe care o acuză că nu și-a mai văzut nepoții de 10 luni. Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Gabi Bădălău își influențează fiul să își neglijeze cei doi băieți.

‘Pentru toți cititorii mei care sunt deranjați că-mi expun problemele de familie pe rețelele de socializare și media, rog iertare. Nu mi-aș fi dorit să o fac, dar voi dezăluit tot timpul tot pentru protecția mea și a copiilor mei de influența și amenințările tătălui lor.

Pentru soțul meu și familia lui, cale amiabilă înseamnă să tac și să renunț la copiii mei. Niciodată! Precizez că bunicii nu i-au căutat niciodată pe copii în cele 10 luni de zile. N-au fost niciun fel de sprijin pentru noi, ba din contră. Au ajuns câteva probe la mine în care bunica, mama soțului meu, îi scria să nu vină cu nimic la copii decât cu o jucărie de la benzinărie. În continuare vă spun că nu am așteptări de la nimeni. Mi-am achiziționat singura o mașină, m-am mutat singură înapoi în București, am făcut singură demersurile ca și copiii să urmeze o grădiniță, mă ocup singură de activitățile pentru vârsta lor.

Amiabil, tatăl lor și-ar dori să nu participe la nicio cheltuială pentru copiii lui. Ca urmare, el să renunțe la statutul de tatăl lor. Sunt pregătită oricând să nu-i mai cheme Bădălău. Vor avea și mamă și tată în Claudia Pătrășcanu și atunci nu vor mai avea nevoie de nicio pensie alimentară’, a mai scris vedeta pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) on

citește și...