Claudia Pătrășcanu divorțează după 4 ani de căsnicie! Artista a avut un mariaj de coșmar: ‘După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități’

13.08.2019, 10:17
Claudia Pătrășcanu divorțează după 4 ani de căsnicie! Artista a avut un mariaj de coșmar: 'După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități'
Claudia Pătrășcanu divorțează după 4 ani de căsnicie! 

Bombă în showbiz! Claudia Pătrășcanu a decis să pună punct căsniciei cu Gabi Bădălău, după ce artista a povestit că a avut de îndurat multe în mariaj.

Aceasta a făcut și primele declarații dureroase după ce a hotărât să se despartă, marți (13 august), la Antena Stars. De asemenea, a vorbit și despre adevăratele motive care au dus la separare.

Relația lor i-a luat pe mulți prin surprindere, dată fiind diferența de vârstă de șapte ani dintre ei. Gabi Bădălău este mai mic decât aceasta cu 7 ani. La numai o lună după ce s-au cunoscut, Claudia a rămas însărcinată cu primul copil al cuplului.

Claudia Pătrășcanu divorțează după 4 ani de căsnicie!

Vedeta a publicat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău erau căsătoriți din 2015 și au împreună doi băieți.

‘După atâta umilință, abuz emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunați copii, jigniri, minciuni…… Renunț! Renunț la viața falsă și tristă pe care am îndurat-o într-un an, cât într-o sută! Vreau să lupt, dar nu sunt singură ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce-i mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)! Veți crește cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atâta timp cât Dumnezeu ne dă sănătate, le putem face pe toate! M-ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și-a vândut sufletul pentru nimic și nu i-a pasat de nimeni și nimic, doar de cruzime! Noapte binecuvântată tuturor!’, a scris Claudia Pătrășcanu pe Facebook.

Claudia Pătrășcanu voia să divorțeze de câteva luni

Nu este prima dată când Claudia Pătrășcanu decide să se despartă de tatăl copiilor săi. Cântăreața mărturisea acum câteva luni că este dezamăgită de căsnicia sa.

Vedeta a descris ”ce trăiesc unele femei”, care ajung să se îndepărteze de propria familie, de cei care o iubesc, de dragul unui bărbat, acceptându-i acestuia din urmă toanele, comportamentul jignitor și amantele.

citește și...