Claudia Pătrăşcanu, detalii tulburătoare despre divorțul de Gabi Bădălău! Solista a fost dată afară din casă, împreună cu copiii săi

09.10.2019, 14:13

Claudia Pătrăşcanu a decis să divorțeze de tatăl copiilor săi, Gabi Bădălău, după 4 ani de căsnicie. Ei au împreună doi copii, pe Gabriel, în vârstă de 5 ani, și pe Nicholas, în vârstă de 2 ani jumătate.

Claudia Pătrăşcanu, detalii tulburătoare despre divorțul de Gabi Bădălău! Solista a fost dată afară din casă, împreună cu copiii săi

Solista a făcut recent noi dezvăluiri șocante despre divorțul de Gabi Bădălău. Claudia Pătrăşcanu a mărturisit că a fost dată afară din casă de fostul soț, împreună cu cei doi copii ai săi. Cu toții locuiau într-o vilă impresionantă din Bolintin Vale.

Claudia Pătrăşcanu a povestit că a fost nevoită să plece din casa lui Bădălău în toiul nopții.

„Adevărul este că am fost daţi afară din casă. Împreună cu copiii, am fost dată afară din casă… Am fost daţi afară din casă, iar acest lucru îl poate confirma Serviciul de Poliţie 112 unde eu am sunat în aceea seară să îmi trimită un echipaj de poliţie”, a declarat Claudia Pătrăşcanu la Antena Stars.

“Mesajul acela nu l-am scris întâmplător, eu îmi asum tot ce fac. Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Eu mi-am dorit un divorţ civilizat, dar nu s-a putut. Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa, pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l respect întotdeauna. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor”, a mai adăugat artista.

citește și...