Claudia Pătrășcanu, afectată foarte tare de divorțul de Gabi Bădălău

01.10.2019, 12:06
Claudia Pătrășcanu, afectată foarte tare de divorțul de Gabi Bădălău
Claudia este foarte afectată de divorț

Claudia Pătrășcanu trece printr-o perioadă foarte grea, după ce a decis să pună capăt relației cu soțul său, alături de care are doi băieți. Artista este afectată foarte tare de divorț și asta se vede cu ochiul liber.

Aflată în plin proces de divorț de tatăl copiilor săi, Claudia Pătrășcanu are parte de momente dificile. Din păcate, se pare că separarea de Gabi Bădălău a consumat-o foarte mult, iar solista a slăbit considerabil. 

Mai mult decât atât, cei de la Click! scriu că pe chipul Claudiei se pot citi oboseala și tristețea. 

Claudia Pătrășcanu a slăbit din cauza divorțului

Vedeta s-a mutat la părinții săi, în Constanța, împreună cu cei doi băieți pe care îi are cu Bădălău, însă a vorbit public despre divorț. 

„Pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorțez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este ușor, este dureros, nu știi cum să le explici copiilor”, a spus Claudia pentru o emisiune TV.

„Nu s-a finalizat divorţul, suntem abia la început, totul este treptat. Viața este imprevizibilă, oamenii sunt imprevizibili. Important este pentru doi oameni, chiar dacă trec printr-un divorț, pentru copii ar trebui să meragă mână în mână și să-și unească forțele. Eu mi-am dorit un divorț civilizat, dar nu s-a putut”, a mai spus artista.

 

citește și...