Claudia Pătrașcanu a fost prima iubită a lui Liviu Vârciu!

21.10.2019, 13:40
Claudia Pătrașcanu a fost prima iubită a lui Liviu Vârciu!
Claudia Pătrașcanu a fost prima iubită a lui Liviu Vârciu!

Lumea mondenă este plină de secrete și de relații ascunse, iar peste toate acestea se adăugă numeroase zvonuri. Liviu Vârciu a vorbit, recent, despre viața sa personală și a mărturisit că prima sa iubită a fost nimeni alta decât Claudia Pătrășcanu. 

Foarte multe persoane se gândesc la Adelina Pestrițu atunci când vine vorba despre prima relație serioasă a lui Liviu Vârciu.

Claudia Pătrașcanu a fost prima iubită a lui Liviu 

Înainte de mariajul cu bruneta solistul a avut, însă, o altă relație, cu colega sa de breaslă Claudia Pătrășcanu, pe vremea aceea membră a trupei Exotic.

Liviu a mărturisit, într-o emisiune TV, cum s-a înfiripat povestea lui și a Claudiei: „Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învățat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult și pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit”.

Din câte se pare, Vârciu se pregătește de căsătorie, după ce s-a împăcat cu Anda Călin. Cei doi au ales să își mai dea o șansă, mai ales pentru că au o fetiță, pe nume Anastasia, împreună. 

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi”, spunea Anda, la scurt timp după împăcare.

citește și...