Claudia Ghițulescu a plecat din țară, în plin scandal cu soțul infidel

30.09.2019, 14:45
Claudia Ghițulescu a plecat din țară, în plin scandal cu soțul infidel
Claudia Ghițulescu a plecat din țară în plin scandal cu soțul

Claudia Ghițulescu a plecat din țară, chiar în plin scandal cu soțul său, pe care îl acuză de infidelitate. Mariajul lor s-a terminat urât, iar artista a pierdut sarcina pe care visa să o ducă la bun sfârșit.

La doar ani de la nuntă, solista de muzică populară Claudia Ghițulescu trece prin momente grele. Artista a aflat, acum câteva luni, că soțul ei are o relație extraconjugală, cu o tânără mai tânără decât el cu 20 de ani. După ce a aflat de infidelitatea partenerului său, Claudia l-a dat pe acesta afară din casă, iar el a intentat divorț.

Claudia Ghițulescu a pierdut sarcina

„E o fată de 20 de ani, fată de polițist, nu te-ai aștepta la o copilă de 20 de ani să intre într-o căsnicie, să stea cu un bărbat căsătorit, să mă cunoască pe mine… am refuzat să cred, că eu îmi cunosc soțul, adică așa credeam, el nu accepta chestiile astea cu diferențele de vârstă. Eu am căutat-o pe această fată, am vrut să-i explic că nu e bine ce face, că soțul meu a trecut printr-o situație… M-a ignorat total, a refuzat să vorbească cu mine”, a dezvăluit Ghițulescu.

Mai mult decât atât, după ce a făcut tratamente lungi pentru a rămâne însărcinată și visul i s-a îndeplinit, solista a pierdut sarcina imediat după ce a aflat de relația entraconjugală a soțului. 

„Am luptat foarte mult să avem un copil, am rămas însărcinată și pe timpul sarcinii am simțit eu ceva, cum să vă zic, niște tensiuni. La trei luni am aflat că copilului meu încetase să-i mai bată inima… Am plâns, am simțit că mă împrăștii și de atunci am simțit că s-a rupt între noi”, a mai spus cântăreața.

Astfel, zilele trecute Claudia a decis să lase pentru o perioadă problemele personale departe și a plecat din România. Alături de mama sa, solista încearcă să se bucure de o vacanță pe meleagurile Greciei și ale Israelului. 

 

citește și...