Cine sunt ultimii 12 concurenți ”Splash! Vedete la apă”, sezonul 5

31.08.2022, 12:40
Cine sunt ultimii 12 concurenți ”Splash! Vedete la apă”, sezonul 5
Cine sunt ultimii 12 concurenți ”Splash! Vedete la apă”, sezonul 5

Primele 8 gale de calificări și cele 3 finale ”Splash! Vedete la apă” au trecut la fel de repede ca vara aceasta, care se pregătește să se încheie… din punct de vedere calendaristic! Însă, au mai rămas două zile intense de calificări, ultima finală și 12 vedete care sunt nerăbdătoare să își depășească limitele. În cursa pentru premiul de 10.000 de lei vor intra sâmbătă, 3 septembrie, alți doi concurenți din edițiile anterioare, aduși cu ajutorul wild card-urilor.

Aza, Paula Chirilă, Erika Isac, Lolrelai, Mellina, Roxana Nemeș, Luis Gabriel, Cristi Iacob, Eric de Oliveira, Valentin Sanfira, Dima Trofim și Zannidache sunt ultimii 12 concurenți care se vor întrece în sărituri spectaculoase în cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă, ajunsă anul acesta la sezonul cu numărul 5.

Pentru ca momentele lor să fie de nota 10, aceștia s-au pregătit intens sub supravegherea a trei dintre cei mai cunoscuți antrenori din România: Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță. Sfaturile lor i-au determinat pe cei mai mulți dintre ei să își depășească limitele. Desigur, au fost și cazuri în care răbdarea antrenorilor a fost pusă la încercare. „Bobo merită un premiu, pentru că m-a suportat timp de 3 zile!“, a mărturisit Erika Isac după ce a făcut saltul.

Cine sunt ultimii 12 concurenți ”Splash! Vedete la apă”, sezonul 5. Zanii, prrintre aceștia

La fel ca în edițiile anterioare, jurații le-au explicat participanților la show ce greșeli au făcut și ce pot îndrepta dacă ajung în semifinală și, ulterior, în finală. „Asta ai cam ratat-o, ai fost în lipsă. Nu a fost o săritură foarte reușită, dar nici rea“, i-a spus Clara Gherase lui Zanni, care a fost destul de stresat la antrenamente atât din cauza competiției de la Antena 1, dar și pentru că urmează să aibă un meci de box.

„”Splash!” nu este un proiect în care ne etalăm performanțele atletice. ”Splash!” este un proiect în care ne putem clădi o imagine, în care îi putem învăța pe cei de acasă ceva util pentru ei. Aș vrea să iei acest bilețel, să-l citești doar tu cu tine, acolo, lângă Răzvan, dar fără ca el să vadă ce scrie. După aceea, vreau să îți iei 5 secunde, după care, tu vei hotărî ce urmează să faci“, i-a spus Iulia Albu unei concurente, care a avut un blocaj și nu a reușit să sară de pe nicio platformă în seara concursului.
Despre cine este vorba, ce a decis să facă vedeta, cum au fost salturile ultimilor 12 concurenți „Splash! Vedete la apă“, dar și cine sunt cei 2 care vor reintra în competiție cu ajutorul unor wild card-uri, telespectatorii pot afla urmărind show-ul pe Antena 1. Săptămâna aceasta, ultimele 3 ediţii ale acestui sezon vor fi difuzate miercuri şi vineri, de la 20:30, în vreme ce ultimul câştigător al sezonului va fi desemnat sâmbătă, 3 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Cine sunt jurații show-ului ”Splash! Vedete la apă”

Cel de-al cincilea sezon al show-ului ”Splash! vedete la apă” aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.  Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări săriturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa salturilor efectuate în cadrul concursului.

Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de încurajare înainte de săriturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale Bazinului Olimpic de înot de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și cei de acasă își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină. La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze salturile, dar și să își învingă fricile.

citește și...