Cine îi va lua locul lui George Buhnici la ‘iLikeIT’

17.02.2020, 11:54
Cine îi va lua locul lui George Buhnici la 'iLikeIT'
Cine îi va lua locul lui George Buhnici la 'iLikeIT'

George Buhnici a decis să renunțe la proiectul de ‘iLikeIT’ de la Pro Tv, pentru a se axa în totalitate mediului digital. Ultima emisiune prezentată de acesta la Pro Tv a fost în octombrie 2019. George Buhnici a lucrat vreme de 15 ani la Pro TV.

Cine îi va lua locul lui George Buhnici la ‘iLikeIT’

Acum, conducerea postului de televiziune i-a găsit o înlocuitoare lui Buhnici. Este vorba de Iulia Ionescu, fost reporter la Digi24. Jurnalista a fost timp de 8 ani redactor și reporter la știri, dar a realizat și filmări pe teren pentru Digi24.

Din 29 februarie, Iulia Ionescu va fi noua prezentatoare a sezonului 14 al emisiunii ‘iLikeIT’.

‘Anii petrecuți la Digi24 au fost decisivi pentru mine. Am învățat foarte multe lucruri aici. Mă mândresc cu faptul că am trecut prin foarte multe etape înainte de a fi realizatorul emisiunii 2.0. Am fost redactor, reporter la ştiri, la departamentul de producție, dar am trecut și prin experiența emisiilor LIVE’, spunea Iulia Ionescu, pentru radardemedia.ro.

De asemenea, Iulia Ionescu este încântată că se va afla la cârma emisiunii de la Pro Tv.

‘iLikeIT este o provocare pe care am primit-o cu mult entuziasm. Abia aștept să prezint publicului materialele la care am lucrat pentru noul sezon. Îmi doresc foarte mult ca informațiile despre tehnologie și social media să ajungă la un public cât mai larg. Lumea în care trăim este într-o continuă schimbare, iar noile tehnologii ne pot ajuta să ducem o viață mai bună și mai echilibrată’, a mai adăugat aceasta.

citește și...