Cine este vinovat de moartea lui Răzvan Ciobanu! S-a aflat la mai bine de 6 luni de la moartea creatorului de modă

11.11.2019, 19:04
Cine este vinovat de moartea lui Răzvan Ciobanu! S-a aflat la mai bine de 6 luni de la moartea creatorului de modă
Cine este vinovat de moartea lui Răzvan Ciobanu! 

Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa la finalul lunii aprilie, într-un cumplit accident de maşină. De atunci, ancheta a stagnat, iar apropiaţii creatorului de modă sunt indignaţi.

Cine este vinovat de moartea lui Răzvan Ciobanu!

Laura Vicol, prietena şi avocata designerului, a ieşit la atac şi a făcut dezvăluiri şocante cu privire la persoana care se face vinovată de moartea lui Răzvan Ciobanu.

Într-un interviu pentru Spynews, femeia a mărturisit cine se face responsabil de decesul creatorului de modă.

„Autorul acesta moral de care tu spui, este cineva din preajma lui, din viaţa lui. Este o persoană nou intrată în viaţa lui, a intrat în viaţa lui în ultima perioadă, iar eu personal, îl consider direct răspunzător pentru moartea lui. Este un autor moral, pentru că dacă el nu ar fi existat toate lucrurile acestea nu s-ar fi întâmplat.

Totul s-a întâmplat din cauza unei persoane, care din păcate nu are cum să răspundă penal pentru că ceea ce a făcut nu este o infracţiune. ( n.r. A făcut accident din cauza lui? ) Nu, exclus, Doamne fereşte! Nu am spus lucrul ăsta, sunt avocat şi nu fac speculaţii, nu vorbesc decât pe probe şi atât. A fost forţat să plece la mare. S-a întors pentru că el şi-a dorit să vină acasă. Persoana respectivă s-a folosit foarte mult de el”, a spus Laura Vicol pentru Spynews.

Deşi a făcut aceste dezvăluiri cutremurătoare, Laura Vicol nu a dat numele celui care se face vinovat de moartea lui Răzvan Ciobanu.

„Nu pot să spun nimic. Voi spune totul când dosarul va fi finalizat. Nu e nimic adevărat din tot ce s-a spus până acum. Există un autor moral, îl voi spune şi pe acela cu riscul de a fi dată în judecată ulterior, dar lumea trebuie să afle adevărul… El nu trebuia să plece la mare, nu trebuia! E o persoană nou intrată în viaţa lui, iar eu personal îl consider direct răspunzător pentru moartea lui”, a mai adăugat aceasta.

 

citește și...