Cine este unul dintre nepoții suspectului de la Caracal! Bărbatul apare des la TV

31.07.2019, 17:29
Cine este unul dintre nepoții suspectului de la Caracal! Bărbatul apare des la TV
Gheorghe Dincă are un nepot care este solist de folclor

De la mediatizarea cazului disparițiilor de la Caracal, membrii familiei suspectului Gheorghe Dincă au păstrat discreția în ceea ce îl privește pe suspect. 

Singura care a făcut declarații a fost sora vitregă a mecanicului auto, Jana Bărbulescu. Femeia este convinsă că fratele ei nu este autorul celor două crime și nu îl vede în stare de așa ceva. 

Sora vitregă a criminalului din Caracal este printre puținii membri ai familiei acestuia care a acceptat să vorbească despre el. Puțină lume știe însă că unul dintre fiii femeii, implicit nepot al lui Gheorghe Dincă, este un cântăreț celebru de muzică populară. 

Familia lui Gheorghe Dincă s-a declarat șocată de acuzațiile care i se aduc bărbatului, și chiar există apropiați de-ai săi care spun că nu-l văd în stare să comită asemenea atrocități! Cum este cazul Janei Bărbulescu, sora vitregă a criminalului, cea care este convinsă că nu ar fi autorul crimelor pe care le-a și recunoscut de altfel.

„Am și plâns, nu mai am poftă nici să mai mănânc. Eu nu cred că a făcut așa ceva. Și el are copii. Cred că a mărturisit pentru că i s-a urât. Să se termine odată cu mine, să nu mă mai poarte de colo, colo… Și nu știu, s-ar putea acuma să se fi îmbolnăvit ceva, că vă dați seama, atâta singurătate… O viață întreagă cât a trăit acolo, singur, singur. Copiii nu au mai venit, ea (n.red. – soția) nici atât. Sunt ani de zile de când stă așa. Îmi pare rău de el, că se distruge și el, cu atâta suferință. Vă zisei, singurătatea asta nu i-a prins bine, sub nici o formă. Adevărul ăsta e: singurătatea e cea mai grea boală. Nici pentru el nu a fost ușor. Eu îl cred”, a declarat, pentru Libertatea, sora vitregă a presupusului criminal.

Nepotul lui Dincă, solist de muzică populară

Unul dintre fii surorii vitrege a lui Dincă este un interpret de folclor foarte apreciat, care apare deseori la cele mai cunoscute emisiuni de folclor de la TV. Bărbatul este membru al Ansamblului „Doina Oltului”. Cel mai probabil, relația lui cu unchiul său nu era prea apropiată, de vreme ce nici mama lui nu-l vizita.

 

citește și...