Cine este ucigașul tinerei din Bragadiru? Voia să îi fure mașina de 150.000 de euro

30.06.2019, 16:38
Cine este ucigașul tinerei din Bragadiru? Voia să îi fure mașina de 150.000 de euro

Criminalul tinerei din Bragadiru a fost prins! Bărbatul o cunoștea pe aceasta și a omorât-o pentru a-i fura bolidul de 150.000 de euro. Mașina nu a putut să o pornească, pentru că funcționa cu recunoaştere facială.

Suspectul nu a acționat singur, ci a avut un complice. Pe tânărul angajat de victimă să îi plimbe câinele. Amândoi au plănuit atacul și au fost arestați preventiv sâmbătă (29 iunie), pentru 30 de zile.

Cine este ucigașul tinerei din Bragadiru? Voia să îi fure mașina de 150.000 de euro

Criminalul care a ucis-o cu sânge pe Manuela Emilia Mustăţea a fost prins vineri seară. După 24 de ore de căutări, poliţiştii l-au capturat în staţiunea Mamaia.

‘Baiatul s-a dus sa plimbe catelul si cand a intrat in casa a gasit-o taiata’, a spus mama tânărului care a găsit cadavrul.

Inițial, planul era de a-i fura mașina Manuelei. Cu individul angajat să-i plimbe căţelul, tânăra absolventă de Drept chiar ar fi avut o relaţie, spun surse din anchetă. El i-ar fi spus amicului său detalii despre tânăra. Nu a stat pe gânduri si a mers acasă la tânără înarmat cu un cuțit. A lovit-o de zeci de ori şi nu s-a oprit până nu a ucis-o.

După ce a omorât-o, bărbatul a luat cheile și a vrut să pornească mașina din parcare, însă nu a reușit, așa că a plecat în grabă spre mare.

Suspectul a fost prins în Mamaia în timp ce încerca să-şi vândă bicicleta, cu 400 de lei. El a fost identificat pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere din complexul rezidenţial unde locuia Manuela. Ucigașul a luat din casă doar 150 de lei, iar cum riscă să stea 25 de ani la închisoare, notează observator.tv.

citește și...