Cine este soțul Elvirei Deatcu, actrița din serialul ‘Vlad’! Au împlinit 21 de ani de căsnicie: ‘Am avut parte și de furtuni, de cumpene’

13.10.2020, 10:55
Cine este soțul Elvirei Deatcu, actrița din serialul 'Vlad'! Au împlinit 21 de ani de căsnicie: 'Am avut parte și de furtuni, de cumpene'
Cine este soțul Elvirei Deatcu, actrița din serialul 'Vlad'! Au împlinit 21 de ani de căsnicie: 'Am avut parte și de furtuni, de cumpene'

Elvira Deatcu, actrița din serialul ‘Vlad’, este o femeie împlinită! Are o carieră de succes și o familie de excepție. Actrița este căsătorită și are doi băieți, Luca, în vârstă de 17 ani și Filip, de 12 ani. În plus, anul acesta, ea și soțul său au împlinit 21 de ani de căsnicie.

Cine este soțul Elvirei Deatcu, actrița din serialul ‘Vlad’

Îndrăgita actriță de la Odeon a povestit recent cum a început povestea de dragoste cu tatăl copiilor săi, dar și cu ce se ocupă soțul său. Pe pagina ei de Facebook, Elvira Deatcu a publicat mai multe imagini cu familia sa.

‘Într-un octombrie la fel de frumos ca cel de azi, acum 21 de ani, «ne-am luat»! N-a fost întotdeauna însorit pe strada noastră, am avut parte și de furtuni, de cumpene, de pierderi, dar, cu iubire, umor, înțelepciune și doi băieței minunați, am ajuns pân-aici! Ceea ce vă dorim și dumneavoastră! P.S. Soțu’ nu știe că l-am scos «în lume»’, a scris Elvira pe pagina ei de socializare.

‘Soțul meu nu e în branșa actorilor. Este de acord cu mine în toate deciziile din familie, legate de cei doi băieți și nu a avut de luat multe decizii până acum. Soțul meu este un civil care mă susține și care nu apare niciodată în public. El a terminat la Cluj Geologie-Geografie, nu are legătură cu arta, dar are o mare admirație pentru artă și pentru ceea ce fac eu’, a spus Elvira pentru Click!

Cum s-au cunoscut

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când actrița avea doar 15 ani, iar soțul ei 17. A fost dragoste la prima vedere, iar o perioadă lungă de timp au avut o relație la distanță, el fiind din Cluj.

‘Verișoara mea m-a invitat să merg de Crăciun la ei. Aveam 15 ani și mi-a zis să mergem la colindat, că o să vină colegii să o colinde. Am văzut atunci un puști cu o cravată așa mare, în pasteluri, și am văzut doi ochi albaștri. Așa l-am cunoscut pe cel care peste ani avea să devină soțul meu. Atunci am simțit fluturi în stomac. Când am împlinit 18 ani, l-am invitat la ziua mea, la majoratul meu, și a venit de la Cluj’, a povestit Elvira Deatcu la “Doamne de poveste”, fosta emisiune de la Acasă TV.

citește și...