Cine este soția lui Gabriel Coveșeanu și ce meserie are! Puțină lume știe cu ce se ocupă femeia

17.08.2021, 11:15
Cine este soția lui Gabriel Coveșeanu și ce meserie are! Puțină lume știe cu ce se ocupă femeia

Pe Gabriel Coveșeanu îl știe o țară întreagă, însă puțini știu cine este soția prezentatorului de la PRO TV. Moderatorul emisiunii ‘Vorbește Lumea’ are o familie fericită, pe care o ține departe de ochii curioșilor. 

Gabriel Coveșeanu este însurat de ani buni cu Florentina Ene și au împreună un băiat de șase ani, pe nume Mihai Răzvan. Prezentatorul tv mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară.

În urmă cu ceva timp, soția lui Cove mărturisea că nu l-a plăcut pe acesta atunci când s-au cunoscut. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere.

Cine este soția lui Gabriel Coveșeanu și ce meserie are!

„Sincer, nu eram o fană. Mama, în schimb, era. Ea urmărea Surprize, Surprize. Pe vremea aceea, sâmbătă seara eu aveam alt program. Și nici el nu-mi părea genul care să-mi placă. De aceea pot să spun că n-a fost dragoste la prima vedere!”, declara Florentina Ene.

Gabriel Coveșeanu și actuala lui parteneră erau implicați în alte relații amoroase atunci când s-au cunoscut. Cei doi s-au căsătorit în 2013. Soția lui Cove este medic ginecolog.

„Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv, fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună. Au fost și momente în care ne-am speriat un pic, dar ne-am dat seama că suntem făcuți unul pentru celălalt.

Soția mea are o inteligență emoțională fantastică, iar atunci când există ceva care nu-mi place, primul lucru pe care îl face e să se pună în locul celuilalt. Lucrează în domeniul medical. E medic ginecolog. Ea este cea care mă susține. Dacă am cea mai mică întristare, suferință, are un umăr și pentru mine”, povestea Cove acum ceva timp.

citește și...