Cine este soția lui Dan Barna, Olguța Totolici 

30.09.2019, 12:17
Cine este soția lui Dan Barna, Olguța Totolici 
Dan Barna și Olguța Totolici sunt căsătoriți din 2008

Dan Barna, unul dintre politicienii în vogă ai momentului, o are alături pe soția sa, Olguța Totolici, din 2007. Iată cum arată și cu ce se ocupă partenera candidatului la prezidențiale din partea USR-PLUS.

Olguța Totolici a absolvit Facultatea de Drept în 2004, apoi a plecat în Franța, unde a aprofundat studiile juridice la Universitatea de la Sorbona. 

După ce a terminat masteratul la Paris, soția lui Dan Barna s-a înscris la doctorat la Universitatea Titulescu, apoi a făcut un MBA la Universitatea din Hull. 

Olguța Barna a studiat la Sorbona

De aproape un deceniu, Olguța lucrează la OMV Petrom, unde este Head of Reward & Respect Labour Litigation Department, așa cum scrie pagina sa de LinkedIn. Potrivit declarației de avere a lui Dan Barna, soția sa ar câștiga în jur de 6.000 de euro lunar.

Într-un interviu acordat lui Marius Tucă acum ceva timp, Dan Barna a vorbit despre partenera sa de viață: „Soţia mea este un om grozav și, din păcate, aloc puțin timp, prea puțin timp familiei și ăsta este un lucru pe care mă tot chinui să-l repar”. 

Recent, candidatul la prezidențiale a dezvăluit, pentru Unica, secretul armoniei din relația lor: „Capacitatea de a nu pune la suflet micile inconveniente ale zilei. Cred că este unul dintre elementele care ne țin împreună și pe care s-a construit relația noastră. Reușim să nu ne enervăm decât foarte, foarte rar, să separăm dramele reale de toate aceste suferințe care creează stres, îngrijorare, dar pe care a doua zi le uiți”. 

citește și...