Cine este sora secretă a lui Cristi Borcea? Trăiește în Germania și a împlinit 43 de ani

07.10.2019, 16:24

Cristi Borcea a fost dintotdeauna în centrul atenției, însă se cunosc foarte puține detalii despre familia lui. Fostul boss dinamovist mai are două surori, Ștefania și Violeta, pe care însă le vede destul de rar. Cristi Borcea a copilărit în satul gorjean Valea Boului, localitatea de origine a părinților săi, Stere si Elena.

Cine este sora secretă a lui Cristi Borcea? Trăiește în Germania și a împlinit 43 de ani

Din nefericire, Borcea a mai avut un frate, care a murit când era mic, răpus de o boală nemiloasă.

“Spre nesimtirea mea, ma vad cu ele cam la 2-3 luni. Mai am două surori si un frate care a murit. Cu surorile ma vad mai rar. Pe toti insa ii ajut cat de mult pot!”, declara Cristi Borcea, într-un interviu pentru Adevărul în 2011.

Potrivit Wowbiz, sora mai mică a lui Cristi Borcea, Ștefania, trăiește de ani buni în Germania, într-un orășel din nord-vestul țării.

Este căsătorită cu un cetățean străin și au împreună o fetiță. Femeia ajunge foarte rar în țară, iar pe 1 octombrie a împlinit 43 de ani.

”La 24 de ani, am avut primul copil, pe Cristi, apoi pe Violeta, și pe Ștefania. Copiii mei sunt făcuți toți din 3 în 3 ani. Am mai avut un băiat, dar s-a prăpădit, Dumnezeu să-l ierte. Era cel mai frumos. Am în total 10 nepoți. 7 copii de la Cristi, două fete de la Violeta și o fată de la Ștefania care trăiește în Germania”, a povestit Stere Borcea, tatăl lui Cristi.

Sursa: Wowbiz

citește și...