Cine este Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu

27.09.2019, 12:13
Cine este Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu
Mihai și Simona s-au căsătorit în 2017

Simona Secrier, soția lui Mihai Constantinescu, a fost întotdeauna o prezență discretă. Femeia îi este alături partenerului său de peste două decenii și îl susține cu multă implicare de când a ajuns la spital, cu probleme grave de sănătate. 

Simona Secrier este, la rândul ei, artistă, interpretând melodii etno-dance. Soția lui Mihai Constantinescu a făcut parte din trupa Etno, împreună cu Radu Ile și Silvia Stanciu, alături de care a scos două albume. După trei ani în trupa Etno, Simona a ales să se concentreze asupra unei cariere solo. Așa l-a cunoscut pe Mihai, care a ajutat-o să scoată un album solo și care i-a devenit protector foarte repede. 

Simona Secrier și Mihai Constantinescu s-au căsătorit în 2017

Relația lor a evoluat foarte frumos, iar în 2017 artiștii s-au căsătorit, evenimentul fiind unul discret. 

„Nu a știut nici vântul, nici pământul. Am avut câțiva invitaţi. Ne-am simțit foarte bine. Le mulțumim nașilor că au fost foarte discreți. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, a dezvăluit Mihai Constantinescu într-o emisiune TV. 

Deși pe cei doi îi desparte o diferență de vârstă de 24 de ani, s-au înțeles mereu foarte bine, iar artistul a vorbit frumos despre soția sa în numeroase rânduri. 

„Relația noastră este frumoasă, bazată pe foarte multă înțelepciune și înțelegere. Când fluturașii încep să zboare și vin mai rar, rămâne prietenia. Simona e o ființă blândă, e ca un fel de catalizator, tot timpul e mai moale. Eu aș vrea să fie mai acidă”, spunea Constantinescu.

citește și...