Cine este și cum arată soțul Loredanei Groza

02.10.2019, 14:49
Cine este și cum arată soțul Loredanei Groza
Soțul Loredanei Groza este producător de film

Loredana Groza are un mariaj care durează de mai bine de două decenii, însă partenerul său de viață este o prezență discretă și rareori apare la evenimente mondene. Iată mai jos cine este și cum arată soțul artistei. 

Loredana Groza este căsătorită din 1998 cu Andrei Boncea, unul dintre cei mai cunoscuți producători de film de la noi din țară. Cei doi au împreună o fată, Elena, în vârstă de 21 de ani. Deși de-a lungul timpului în spațiul public au apărut, în repetate rânduri, zvonuri că Loredana și soțul său au probleme în căsnicie sau că vor divorța, s-a dovedit că lucrurile nu stau deloc așa, cei doi având o familie foarte unită.  

Soțul Loredanei Groza este un cunoscut producător de film

Andrei Boncea are în palmares producții cinematografice celebre precum Supraviețuitorul, Fire and Ice: Cronica Dragonilor și Garcea și oltenii. De asemenea, soțul Loredanei a produs filme românești de succes precum Furia sau California Dreaming, cât și seriale TV pentru Pro TV și Acasă TV. 

Într-un interviu acordat în urmă cu mai mulți ani, Loredana a vorbit despre relația cu soțul său. 

„Suntem o echipă. Și asta nu de ieri, de azi. Anul ăsta am făcut 20 de ani de la căsătorie și cred că în orice moment din viețile noastre profesionale ne-am sfătuit, ajutat și susținut”, a spus solista.

Lori a detaliat și motivele pentru care soțul său nu o însoțește în aparițiile publice: „De la început, amândoi am zis că așa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret și nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea blițuri”.

citește și...