Cine este și cum arată fosta iubită a lui Horia Tecău FOTO

09.03.2020, 16:57
Cine este și cum arată fosta iubită a lui Horia Tecău FOTO
Cine este și cum arată fosta iubită a lui Horia Tecău

La finalul anului trecut, Horia Tecău s-a despărțit de iubita lui, după o relație de câteva luni. Tenismenul s-a iubit cu brazilianca Natalia Borges, de meserie manechin.

Atât de îndrăgostit era, încât Horia Tecău posta de zor fotografii cu tânăra pe rețelele de socializare. În schimb, Natalia a preferat să fie mai discretă și nu l-a arătat fanilor virtuali pe celebrul tenismen.

Cine este și cum arată fosta iubită a lui Horia Tecău

Mai mult de atât, sportivul de 34 de ani a luat prin surprindere pe toată lumea când a adus-o pe iubita lui în România, pentru a-i arăta frumusețile țării.

Din nefericire, relația celor doi nu a funcționat, iar în noiembrie 2019 și-au spus adio. Conform Cancan.ro, Horia Tecău și superba Natalia Borges s-au despărțit din cauza angajamentelor profesionale care nu le permiteau să petreacă suficient timp împreună. De asemenea, Horia Tecău nu ar fi fost de acord cu pictorialele incendiare pe care meseria de model i le impunea Nataliei Borges.

Este de la sine înțeles de ce tenismenul și-a pierdut mințile după superba braziliancă. Natalia Borges are 33 de ani și este originară din Brazilia, dar este stabilită de ani buni în SUA. Natalia are un trup de invidiat, motiv pentru care este la mare căutare peste ocean.

‘Da, sunt cu cineva. În dragoste îmi merge bine, sunt fericit‘, mărturisea Horia Tecău, în 2018, pentru VIVA!

În trecut, Horia Tecău s-a iubit cu Andreea Raicu. Cei doi au avut o relație între 2012 și 2013. Deși au decis să se despartă fără mare tamtam, Horia Tecău și Andreea Raicu au rămas în relații bune.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

When in Miami, only 2 moods are allowed! What’s you favorite? 1 or 2? ????‍♀️

O postare distribuită de Natalia Borges (@natalia_borges) pe

citește și...